Hoppa till innehåll

Platsansvariga till Member 24´s nya gym i Örebro

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: I oktober och december 2024 öppnar vi två helt nya gymanläggningar i Örebro. Tillsammans med tidigare förvärv erbjuder vi då totalt tre gym i stan. Vi söker flera platsansvariga till våra nya gym.  Som platsansvarig på Member 24 har du det övergripande ansvaret för ett av våra gym. Du arbetar mot att uppnå försäljningsmål, säkerställa hög servicenivå för våra medlemmar samt se till att gymmets dagliga drift fungerar. Receptionsarbete, försäljning, kundservice, samt att hålla ordning & reda på gymmet blir några av dina ansvarsområden. Du bör vara driven och resultatinriktad och vilja lägga stor energi i ditt arbete för att leverera mot budget och uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett team av platsansvariga och din närmaste chef blir den regionansvariga för din stad. Det finns tydliga riktlinjer för verksamheten som kommer underlätta för dig i din roll. Dina arbetstider blir enligt gymmens öppettider.
Vi erbjuder dig: - En heltidstjänst med fast månadslön samt möjlighet till bonus. - Fri träning på alla våra gym samt vän- och familjerabatter. - Klädsponsring via ICIW. Personliga egenskaper:
  • Du är intresserad av och gillar att arbeta med försäljning.
  • Du är redo att ”kavla upp ärmarna” när det behövs.
  • Du har hög energi, är positiv och driven.
  • Du är social och har hög känsla för service.
  • Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och i högt tempo.
  • Du behöver vara ordningsam, strukturerad och noggrann.
Kvalifikationer:
  • Som minst gymnasial utbildning med godkända betyg.
  • Minst 1 års erfarenhet av liknande arbete t ex inom försäljning, kundservice, detaljhandel eller från gymbranschen.
  • God datavana och kunskaper i att hantera Officepaketet.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om oss:
Member 24 startades i Västerås 2010 och vi finns idag på ett flertal orter i Mälardalen, Stockholm samt i Gävle/Sandviken och Falun. Vårt mål är att ge våra medlemmar den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. De flesta av våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder utrustning från världsledande leverantörer såsom Technogym och Eleiko. På utvalda gym finns häftiga studios för gruppträning, där vi kör både egna koncept och program från samarbetspartners t ex Les Mills. https://member24.se/ Ansökningarna hanteras allt eftersom. Sista ansökningsdatum är 1 september. Vi beräknar att tillsätta tjänsterna från ca v. 39. Sök jobbet direkt via: https://jobs.member24.se/
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se