Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Erfaren servicemontör till Örebro

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du kvalificerad elektriker och går i tankarna att ta nästa steg? Vill du tillhöra en servicefamilj som uppmuntrar egna initiativ och med möjligheter till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen?

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation i Örebro med fler erfarna serviceelektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder runtom i vårt område. Avdelningen har verksamhet i Lindesberg och Örebro och vi är idag ca 17 medarbetare totalt.

Som serviceelektriker hos oss arbetar du självständigt och med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragning, installation och felsökningar. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling, bland annat genom ett fritt arbete under ansvar, samarbete med kunniga kollegor samt möjligheten till fortbildning via utbildningar både internt och externt.

Är du rätt person för tjänsten?
Vi söker dig som har kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och framförallt med en vilja att bidra till teamet. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innebär kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor, har ett gott kundbemötande och kan skapa goda relationer med våra kunder. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi vill att du som söker tjänsten
  • Har el-utbildning och ECY-certifikat eller annan motsvarande kompetens
  • Har tidigare erfarenhet som elektriker
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra installationer inom lantbruk.

Vad kan vi erbjuda dig?
Utöver att du får grymma kollegor hos oss, får du även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • En spännande miljö och möjligheter till utveckling inom ett stabilt och expansivt familjeföretag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Förmåner som värnar om vardagspussel och hälsa samt rabatter via Benify
  • Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
  • Möjlighet till förmånliga drivsmedelsavtal
  • Arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension, och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
Du erbjuds en servicebil då resor förekommer i arbetet, vi arbetar både lokalt och på närliggande orter.

Låter det här intressant?
Om du känner att det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Vår rekryterande chef Patrik Barton svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Känn dig varmt välkommen till Granitor Electro!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.