Hoppa till innehåll
Folksam logotyp

Skadereglerare till sektion Sak

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Cecilia Jenslin
Telefon
Ansök nu
Skador är just nu inne i en spännande förändringsresa där vi levlar upp för att kunna erbjuda våra kunder en enkel, digitaliserad och automatiserad skadereglering i världsklass. Vår ambition är att vara branschledande inom hållbarhet och vi är övertygade om att minskade klimatfotavtryck, avfall och kostnader bidrar till kundnöjdhet. Våra medarbetare och ledares engagemang är nyckeln till att nå vår målbild att vara "det bästa som kan hända om det händer".

Sektion Sak är en del av Skador och precis som i alla lag behöver man olika kompetenser och personligheter. Den gemensamma nämnaren är att vi respekterar varandras olikheter, tar ansvar och vågar utmana gamla sanningar. Vi tror att det ständiga lärandet är en av lösningarna till att nå det slutgiltiga målet - att nå vår gemensamma målbild!

Vi söker nu skadereglerare till vårt kontor i Örebro. Tre tillsvidareanställningar med start enligt överenskommelse och två vikariat för perioden september 2024 - januari 2025 med möjlighet till förlängning samt ett vikariat januari 2025 - augusti 2025.

Ange i din ansöken vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Det här gör du som skadereglerare på Folksam

Merparten av sektion Saks drygt 270 fantastiska medarbetare finns på kontoren i Malmö, Örebro och Stockholm men vi har även besiktningsmän över hela landet.

Tillsammans erbjuder vi trygghet vid livets alla tillfällen, som när mobilen tappas i toaletten, huset översvämmats eller våra kunder bestämt sig för att gå isär. Ingen skada är den andra lik då vi hanterar såväl lösöresskador, byggskador, ansvarsskador och rättsskyddsärenden. Som du märker så erbjuder vår sektion massa spännande utvecklingsmöjligheter inom en rad olika områden - det är därför det är världens roligaste jobb!

Som skadereglerare hos oss reglerar du skador på lös egendom, främst för skadehändelserna brand, läckage, inbrott och maskinskador. Du hjälper även kunder som råkat ut för dessa skador med ökade kostnader när boendets funktioner påverkas. Du är Folksams varumärke ut mot kunderna och finns där när något har hänt, via telefon och digitalt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • registrera och reglera skadorna självständigt och med hög kvalitet
  • göra bedömningar och fatta beslut i skadeärenden
  • klargöra vad som förväntas av kunden och vad kunden kan förvänta sig av oss.
Genom hela processen är det viktigt att säkerställa ett gott kundmöte då vårt främsta mål är nöjda kunder. En annan viktig uppgift är att bidra till att uppnå Folksams säljmål genom att vidareförmedla intresse för andra försäkringar.

Om du vill veta mer om jobbet som skadereglerare så kan du läsa några intervjuer med oss som redan jobbar på Folksam.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av serviceyrken med kundkontakt och kundvård
  • har avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska
  • trivs med att kommunicera med telefonen som främsta arbetsredskap samtidigt som du effektivt noterar i olika systemmiljöer
  • kan fatta snabba beslut och kommunicera dessa på ett tydligt sätt
  • är lugn i stressade situationer, har förmåga att fokusera på rätt saker och snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter
  • är trygg i dig själv och vill serva kunden på ett lösningsorienterat och tillmötesgående sätt
  • har lätt för att samarbeta med andra, tar ansvar för din prestation och lägger ner ett stort engagemang i ditt arbete
  • har erfarenhet av försäkringsverksamhet och/eller skadereglering/handläggning (meriterande).
Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär med bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och jobbar aktivt med inkludering och mångfald. Vi erbjuder flexibiliteten att varva arbete på kontoret med att jobba hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan senast 20 september 2024. I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev. Vi gör urval löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Cecilia Jenslin 072-598 81 01.

Fackliga kontaktpersoner: Akademikerföreningen Ann-Louise Andersson 070-831 61 44, Forena Mats Kjellgren 070-831 59 98, Handels Mikael Carlsson 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Folksam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren