Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Utbilda dig under 12 veckor och bli Cybersäkerhetsoperatör!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering - och bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer - i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Nu erbjuder Clockwork Academy en ny betald utbildning för dig som vill växla upp din karriär på 12 veckor!

Under hösten 2024 startar vi vår nya utbildningssatsning inom Cybersäkerhet där du efter utbildningstiden får en anställning som konsult via Clockwork i 12 månader på uppdrag av Trafikverket i Örebro. Uppdraget är på heltid.

Utbildningen är ett betalt program med 12 veckors intensivt lärande med fokus på Cybersäkerhet och hur du upptäcker, bedömer och analyserar säkerhetshändelser i det digitala landskapet.

Om myndigheten
Trafikverket är den svenska myndighet som ansvarar för planering, byggande och underhåll av transportinfrastrukturen i Sverige. Detta inkluderar vägar, järnvägar, sjöfart och luftfart. Deras huvudsakliga ansvarsområden omfattar att utveckla och säkerställa en effektiv och hållbar transportinfrastruktur, främja trafiksäkerhet, minska miljöpåverkan från transportsektorn samt möjliggöra för en smidig och effektiv mobilitet för medborgare och näringsliv. Trafikverket arbetar också med att reglera och övervaka olika delar av transportsystemet för att säkerställa att det fungerar smidigt och tryggt för alla användare.
För mer info: www.trafikverket.se.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-konsult på Trafikverket kommer du att få arbeta med en av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner och vara med och utveckla framtidens infrastruktur för att göra Sverige närmare för dess medborgare.

Efter utbildningen kommer du arbeta som IT-konsult via Clockwork på uppdrag av Trafikverket. Du ingår i ett team och arbetar då främst i rollen som junior Cybersäkerhetsoperatör. Du kommer tillsammans med andra konsulter med samma bakgrund få stöd av handledare och fortsatt kompetensutveckling för att utveckla dig vidare i rollen.
Det krävs att du är nyfiken och driven i din egen utveckling för att lyckas på ditt uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som
- Har eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
- Har goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift

Du har ett stort intresse för cybersäkerhet och är säkerhetsmedveten i din vardag.
Du drivs av att utvecklas både som person och i grupp.
Du har lätt för att samarbeta med andra, såväl som att ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Som person är du dessutom nyfiken och öppen och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I samband med anställningen kommer en säkerhetsprövning genomföras.

Ansökan
Clockwork ansvarar för rekryteringsprocessen som börjar med att du skickar in din ansökan där du motiverar varför just du är rätt kandidat. Antar du utmaningen? Skicka in din ansökan idag!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering - och bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer - i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se Nu erbjuder Clockwork Academy en ny betald utbildning för dig som vill växla upp din karriär på 12 veckor! Under hösten 2024 startar vi vår nya utbildningssatsning inom Cybersäkerhet där du efter utbildningstiden får en anställning som konsult via Clockwork i 12 månader på uppdrag av Trafikverket i Örebro. Uppdraget är på heltid. Utbildningen är ett betalt program med 12 veckors intensivt lärande med fokus på Cybersäkerhet och hur du upptäcker, bedömer och analyserar säkerhetshändelser i det digitala landskapet.