Hoppa till innehåll

Kock Clarion Hotel Örebro

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Vi söker nu efter en kock för att förstärka vårt köksteam på Clarion Hotel Örebro. Tjänsten innebär främst arbete på kvällstid, vardagar och helger, men dagtid kan också förekomma. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kockyrket sedan tidigare. Clarion Hotel Örebro är ett fullservicehotell med 136 hotellrum, konferensavdelning, wellnessavdelning och restaurang. I restaurangen serverar vi frukost, lunch till konferensgäster och à la carte på kvällarna. Vi har ofta livemusik och på fredagar har vi after work. För dig är det en självklarhet att se till varje gästs önskemål och att skapa goda relationer till både kollegor och gäster. Vidare önskar vi att du har en passion för matlagning samt är noggrann, ansvarstagande och flexibel. Dina kunskaper inom livsmedelssäkerhet och hygien är höga. Du som person är social, ärlig och engagerad. Du gillar att arbeta i team, har en förmåga att arbeta effektivt i en ofta stressig miljö samtidigt som du kan ha kul på jobbet. Intervjuer sker löpande. Har du frågor besvaras dessa av Patrik Hanberger, patrik.hanberger@strawberry.se
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se