Hoppa till innehåll

Specialistläkare inom gynekologi

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Läkargruppen är ett specialistsjukhus centralt beläget i Örebro. Vi är en varm och inkluderande arbetsplats med nära samarbete mellan de olika specialistkompetenserna som vi har samlat på vårt sjukhus.Största delen av våra patienter kommer till oss på remiss från vår egen region, men vi har även patienter från omkringliggande län samt en del patienter medprivata sjukvårdsförsäkringar. Vi värdesätter vänligt bemötande och engagemang. Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige, så för oss är kvalitet och service en självklarhet!

På vår kvinnomottagningbedriver visedvanlig gynekologisk verksamhet påmottagning och operation. Vi saknar i nulägetgynekolog med uro-gynekologisk inriktning.

Ingen obstetrik, aborter eller akutverksamhet.

Journalsystem Cosmic.

Din roll

Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med ett litet erfaret team medläkare, sjuksköterskor, barnmorska och medicinska vårdadministratörer.Dina arbetsuppgifter blir gynekologisk allmänmottagning inklusive kolposkopier, koniseringar, hysteroskopier etc.

Vi söker dig med hög medicinsk kompetens och yrkeserfarenhet. Du behöver vara trygg i dina medicinska bedömningar och kunna arbeta självständigt men förstås i nära samarbete medteamet.

Det finns administratör nära till hands men du bör kunna hantera en del av dina diktat på egen hand.

Vi erbjuder dig

En inkluderande arbetsplats och ett team med mångårig erfarenhet av mottagnings- och operationsarbete inom gynekologi samten närvarande ledning, och olika supportfunktioner i huset.

Hos oss kan du påverka din tidbok och det är nära till beslut. Vi arbetar måndag till fredag och endast dagtid.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, möjlighet till att teckna sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder även olika typer av anställningar men kontakta oss gärna så berättar vi mer. Välkommen med din ansökan!Om dig

Specialistläkare inom gynekologi. Uro/gyn kompetens önskvärt men inte ett krav.

Sista ansökningsdag: 31/8

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (63 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se