Hoppa till innehåll

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Örebro

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Farmaceut till Apotek Hjärtat på Bogis!


Är du legitimerad farmaceut och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara en del av en organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med ditt team och stora möjligheter att utvecklas i olika roller? Välkommen till Apotek Hjärtat!

Om jobbet som farmaceut på Hjärtat

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. I rollen bidrar du med din farmaceutiska kompetens, engagemang och erfarenhet, till en bättre hälsa för våra kunder och till apotekets framgång.

På Hjärtat kan din karriär som farmaceut ta många spännande vägar. Du kan leda andra och specialisera dig inom till exempel farmaci, kvalitet eller kundmöte. Möjligheterna är många! Läs mer om våra karriärvägar här.

Därför ska du jobba hos oss - apotekschefen Roro Wirlander Beydoun berättar

Välkommen till vårt nyrenoverade apotek på Boglundsängen i Örebro, här får du jobba i ett nytt och fräscht apotek med kollegor som du verkligen trivs med och kan vara dig själv med.

Engagemang, omtanke, samarbete och flexibilitet genomsyrar vår personalgrupp, därför jobbar vi effektivt för att behålla en balans mellan arbetsliv och privatliv samtidigt som vi når våra mål. Med våra öppettider och flexibla medarbetare är det möjligt för dig att få din vardag att fungera utan att behöva ta tjänstledigt. Vi är ett harmoniskt team som bryr sig om varandra och hjälps åt att både ta hand om verksamheten och varandra. Vårt apotek har ett attraktivt läge bredvid ICA Maxi och är nyrenoverat med det senaste konceptet, vi har stora ytor och gott om lagerutrymme. Vi är Örebros största privatägda apotek med många kunder dagligen och vi hanterar alla typer av apoteksärenden, vi erbjuder även tjänsterna blodtrycksmätning och medicinsk örånhåltagning till våra kunder. Vi söker nu dig som är legitimerad farmaceut för att expandera vår personalstyrka. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse och arbetstiderna är varierande, därför söker vi dig som är flexibel och inte begränsad i din vardag. Du förväntas både kunna arbeta med egenvård och bakom receptdisken. Är du erfaren i braschen kommer du trivas och uppskatta den stabila strukturen vi har på apoteket och är du ny i branchen ser vi fram emot att hjälpa dig utvecklas till att nå dina mål, helt enkelt för att vi bryr oss om varandra och om dig!

Har du hjärtat på rätt ställe? Då är du precis vad vi söker, välkommen till oss!

Vi har öppet 08-22 alla dagar i veckan.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller erfaren farmaceut och känner igen dig i beskrivningen:

  • Du visar intresse och engagemang i mötet med kunder och samarbetar väl med kollegor på ditt apotek och i hela regionen/ hela Apotek Hjärtat

  • Du tar ansvar för att hantera de krav som ställs på dig som farmaceut och tar hjälp av ditt team vid behov

  • Du bidrar med en god attityd och söker enkla lösningar i vardagen

Nyfiken på mer? Lyssna på vårt podcastavsnitt om Apotek Hjärtat. Du hittar det här.

På Hjärtat strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka in din ansökan redan idag. Om roller kräver det så behöver du genomgå bakgrundskontroller innan anställning. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-08-19

Kontaktperson: Roro Wirlander Beydoun 0722202489 roro.wirlander.beydoun@apotekhjartat.se

Välkommen till oss - ett apotek med Hjärtat på rätt ställe!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se