Hoppa till innehåll
Tage Rejmes Bil Aktiebolag logotyp

Skadetekniker sökes till Rejmes Lastvagnar i Örebro!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Sök då till Rejmes Lastvagnar!

Du kommer arbeta på vår skadesverkstad i Örebro och tillsammans med övriga kollegor möter ni kunden och ser till att kundens besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt.
Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare.

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse relevant utbildning erfarenhet av arbete med lastbil eller entreprenadmaskiner erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser är meriterande. erfarenhet av ram och riktarbete på tunga sidan ett gott kundbemötande körkort B (ett krav), samt C och D är meriterande

Välkommen med din ansökan!

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 24 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.
Tage Rejmes Bil Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren