Hoppa till innehåll
Solenis Sweden AB logotyp

Fälttekniker

Publiceringsdatum
18 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Fälttekniker till Örebro, Värmland eller västra Mälardalen

Är du redo för en spännande roll där du får kombinera ditt tekniska kunnande med utmärkt kundservice?

Vi erbjuder
Vi på Solenis värdesätter våra medarbetare och förstår att duktiga kollegor är den största tillgången. Vi erbjuder dig som Fälttekniker konkurrenskraftig ersättning med värdefulla förmåner, möjlighet att forma din väg till framgång med oss och att utvecklas i din roll. Du får en grundlig introduktion för att du ska ha de bästa förutsättningarna att vara framgångsrik tillsammans med oss.

Vad har Per-Mikael Svedrin, utrustningsingenjör, att säga om tjänsten och företaget?

"De främsta fördelarna med arbetet på Solenis är att det är varierande och intressant. Det är ett fritt arbete, man lägger upp sitt arbetsschema själv och träffar även mycket trevliga medarbetare och kunder. Det mest stimulerande med jobbet är att det är utvecklande och givande genom att man träffar mycket folk."

Läs mer på https://career.masterhelp.se/solenis

Om tjänsten
Som fälttekniker har du ett nära samarbete med vår säljorganisation för att planera arbetet hos våra kunder. Du arbetar självständigt ute på fältet och har direktkontakt med kunder. Du utgår från hemmet och har en välutrustad servicebil till ditt förfogande. Regioner att utgå från, förutom Örebro och Värmland, inkluderar även Mälardalen, Västerås, Norrköping, Linköping och Uppsala.

I rollen som fälttekniker ingår även

  • Service, installation och underhåll för våra doseringssystem
  • Kontakt med representanter hos kund för installation- och servicearbeten
  • Tekniskt stöd av utrustning för säljorganisationen
  • Kontakt med automationsavdelning hos kunderna
  • Kontakt med leverantörer av hårdvara, programmerare och konstruktörer.

Din profil
 Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete som fälttekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom produktionsmiljö med fokus på el. En klar fördel är tidigare erfarenhet som industrielektriker, automationstekniker eller liknande områden. För att trivas med oss tror vi att du trivs i en roll med mycket kontaktytor, är praktiskt lagd, samt har ett tekniskt driv och vill utvecklas i din yrkesroll.

  • Du är praktiskt lagd med förmåga att läsa och förstå elritningar
  • Du har erfarenhet av arbete med el och automation
  • Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Du har B-körkort och är redo att köra igång

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Om Solenis
I mer än 100 år har vi drivit värde för våra kunder i vattenintensiva industrier genom att hjälpa dem att lösa komplexa utmaningar för vattenrening och processförbättringar. Solenis-teamet har sitt huvudkontor i Wilmington, Delaware, totalt är man ca 6 400 anställda i koncernen, i över 120 länder och omsätter 5 miljarder dollar. Vi levererar våra lösningar från 48 fabriker strategiskt belägna nära kunder runt om i världen. Med fem FoU-center som förnyar nästa generations lösningar och åtta kundtillämpningslaboratorier som spänner över alla regioner vi betjänar, är vi redo att få vatten att arbeta mer effektivt och mer hållbart för dig. Främst verkar man inom pappers- och massaindustrin, 70% av omsättningen kommer från det. Resterande 30% är inom tungindustri som gruvor och andra verksamheter som har behov av vattenteknik.
Solenis Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup