Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Redovisningskonsult till Great Accounting

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av att arbeta på byrå och vill komma till ett företag med framåtanda och driv? Trivs du också i en ansvarstagande roll där ditt professionella kundbemötande är uppskattat? Då kan tjänsten som redovisningskonsult till Great Accounting vara rätt tjänst för dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Nu söker Great Accounting en redovisningskonsult. Här erbjuds du att bli en del av Greats dynamiska team. Du får möjlighet att komma till en stimulerande och varierande tjänst där du kommer att vara företagets ansikte utåt och en ovärderlig rådgivare för kunderna. I tjänsten som redovisningskonsult kommer du att ta hand om dina egna kundkonton och vara ansvarig för att utveckla och stärka kundrelationerna.

Vi söker någon som inte bara är kunnig och ansvarstagande utan också prestigelös och fokuserad på kunden. Här är det viktigt att du inte bara trivs med ansvar utan också känner glädje i att stötta och vägleda kunderna. Du sköter den löpande bokföringen, löner, bokslut och årsredovisning. Tjänsten passar dig som är prestigelös och kundfokuserad. För att trivas här ser vi det som en självklarhet att du också vill bidra till den goda sammanhållningen som Great Accounting har.

Great Accounting erbjuder dig en stimulerande och utmanande arbetsmiljö. En plats där du får möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Du kommer att komma till ett ungt och framåtdrivet team som trivs tillsammans och på jobbet. En arbetsplats där din entreprenörsanda kommer att uppmuntras helt enkelt.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som har arbetat med egna kunder på byrå tidigare. Vi ser att det är viktigt då du kan guida våra kunder i din roll och känner dig trygg med det. Du har arbetat i systemet Fortknox och har såklart utbildning inom ekonomi.

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja representera det företag som du arbetar på. Du vill därför även förstå vad det är för något som siffrorna representerar och du får fritt utrymme till att analysera vidare. Du trivs med andra ord i en ansvarstagande roll där du också blir värdefull för företaget. Vidare är du prestigelös och även fast du har dina ansvarsområden så vill du hjälpa till där det behövs och har därmed ett gott servicetänk gentemot dina kollegor såväl som kunder. I din roll som ekonom så är det mycket att hålla reda på varav arbetat kräver att du är en do:er som kan hålla en god struktur i ditt arbete och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-3537541. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM GREAT ACCOUNTING

Great Accounting grundades 2016 och är ett gäng unga, drivna ekonomer som anpassar sig efter kundernas behov. Det innebär bland annat en härlig framåtanda, digitalisering som ger mer tid över till relationer och personlig kontakt. Greats affärsidén är att erbjuda företag och föreningar lösningar inom redovisning & rådgivning. Varje ny kund innebär ett personligt engagemang, där man strävar efter att se kunderna lyckas.

Kontoret finns på Gamla vägen 5H på Aspholmen i Örebro. Härifrån arbetar man med kunder över hela Sverige.

Läs gärna mer på hemsidan: www.greataccounting.se

Sökord: ekonom, byrå, redovisningsbyrå, ekonomi, bokslut, bokföring, årsbokslut, redovisningsekonom, ekonomikonsult


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 mars 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.