Hoppa till innehåll
Hasta Home logotyp

Finsktalande Säljare till Hasta i Köping

Publiceringsdatum
18 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Finsktalande Account Manager / Säljare

I över 40 år har Hasta AB varit aktiva inom solskyddsbranchen. Familjeföretaget i Köping genomgår nu i flera avseenden en generationsväxling, för att inte säga uppväxling, med många spännande utvecklingsprojekt där internationell handel och digitalisering står i fokus. Företaget har på senaste åren utvecklats mycket snabbt, intresset på marknaden har ökat och i takt med det även försäljningen. Våra visioner är stora - genom att satsa på digital kommunikation och service ska Hasta bli det främsta varumärket inom gardiner och solskydd på den Europeiska marknaden. Rollen som Säljare / Account Manager är en viktig del i att förverkliga vår vision. 

Vill du vara med på Hastas fortsatta resa och omvandla det stora intresset på marknaden till digitala affärer? Är du prestigelös och affärsorienterad nog för att snabbt kunna utvecklas och växa i takt med de affärsmöjligheter du själv skapar? Då har du hittat rätt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt primära ansvar är att utveckla och vårda relationen framför allt med våra befintliga kunder. I rollen ingår även att bredda vår kundkrets av återförsäljare genom att prospektera och sälja in vårt affärskoncept till nya kunder inom relevant bransch. Du ansvarar för hela affären mot dina kunder: bokar möten, planerar lämpliga säljrutter, säljer in, driver sortimentsutveckling, optimerar för ökad försäljning samt löser de utmaningar som uppkommer längst vägen.

Du ser helheten i din affär och driver dina projekt även inom vår egna organisation för att nå hela vägen fram, vilket innebär många olika typer av arbetsuppgifter. För dig spelar det ingen roll om det handlar om små eller stora uppgifter - ditt fokus är resultatet och du är målinriktad nog att nå ända fram.

Du granskar avtal och är trygg i en förhandlingssituation. Digitala verktyg och system är en naturlig del av din vardag. Du räknar lönsamhet på dina affärer och redovisar för dina resultat. 

I tjänsten ingår resor främst inom Sverige, men också övriga Europa. Beroende på din planering blir det troligen runt 5 -10 övernattningar/månad.   

Några ord från Mathias Kaski, COO
"Jag har arbetat på Hasta i över 25 år, och min resa började på lagret. Idag har jag nått min nuvarande position som COO. Det som har hållit mig kvar så länge är möjligheten att växa personligen i takt med företagets framsteg. Företaget har ständigt förbättrats och blivit starkare, och jag är stolt över att vara en del av denna resa.

Under åren har vi uppnått mycket, men vi har fortfarande stora ambitioner för framtiden, med en spännande expansion i Europa på gång. Nu finns det utrymme för fler personer som vill växa tillsammans med oss och vara en del av denna spännande resa."   

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Hasta: https://www.hastahome.se/about/jobba-hos-oss

Personliga egenskaper och kunskaper
Du behöver ha erfarenhet av att ha jobbat med försäljning sedan tidigare. För denna roll behöver du även kunna tala och skriva Finska eftersom du kommer att ansvara för viktiga kunder och samarbetspartners i Finland. 

Du är en positiv, driven och trygg säljare som gör affärer genom att vara ärlig, skapa förtroende och alltid leverera det du lovar. Vi strävar efter kvalitet, långsiktighet och hållbarhet i allt vi gör och det gör även du.

Du tycker om den frihet och variation som en växande organisation erbjuder, vilket lämnar utrymme för dina egna initiativ och personliga utveckling.

På Hasta utgår vi mycket från tydliga värderingar, hög transparens och i övrigt delegerat ansvar och frihet att våga prova och lära. Förtroendet och transparensen är ömsesidig så vi är övertygade om att det är något som präglar även dig.

Vad erbjuder företaget dig?
På Hasta AB får du möjlighet att vara med på en mycket spännande tillväxtresa. Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med högt till tak där kreativitet och nytänkande uppmuntras. Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Tjänstebil ingår om så önskas. Du har flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag.

Bostadsort:
Inom 15 mils radie från Köping. Bor du i närheten utgår du från vårt kontor. Om du bor längre bort kan du utgå från ditt hemmakontor. Minst en dag i veckan tillbringar du då på kontoret.

I början kommer du tillbringa mycket tid på vår verksamhet i Köping för att komma in i arbetet och lära känna vårt team.


Kontakt
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Kaski, COO på Hasta, telefon 070-6603205 alternativt mathias.kaski@hasta.se.

OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mail. Alla ansökningar måste göras via ansökningsknappen. Vi har redan bestämt annonskanaler och rekryteringsväg, därför avböjer vi vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Om företaget
Hastas vision är att bli en ledande aktör på världsmarknaden inom området gardiner, gardintillbehör och solskydd, genom att erbjuda allt kunden behöver för att skapa en perfekt gardinuppsättning. Idag är Hasta 24 anställda och säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan hastahome.se.

Grunden till Hasta lades när Stefan Schörling 1982 köpte en smedja på auktion i sin hemby Hasta utanför Arboga. När flera av damerna i byn var intresserade av ett par antika gardinomtag såg Stefan en affärsmöjlighet - det kunde ju han producera i sin nya smedja. Mycket har hänt sedan dess, men grunden har alltid varit densamma - att med nya idéer och innovativa produkter leda marknaden framåt. Idag är Hasta ett modernt familjeföretag som har växt till en internationell koncern, Hasta Holding. Med verksamhet både i Kina och i Sverige säljer man till kunder i hela världen.

 

Hasta Home logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup