Hoppa till innehåll
CAB Group logotyp

Fordonstekniker för tunga fordon

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en teamorienterad person med erfarenhet av att arbeta med skadereparationer eller liknande inom fordonsindustrin eller försäkringsbranschen? Nu söker vi fler tekniker till vår analysverkstad, där vi arbetar med tunga fordon. Bli en del av ett växande produktbolag där du får vara med och skapa värde i våra produkter och tjänster.

Om tjänsten
Nu erbjuder vi en spännande tjänst som fordonstekniker där du får arbeta med analys och inhämtning av konstruktionsdata för nya fordonsmodeller på den nordiska marknaden. Den data som samlas in är en avgörande del av CAB:s produkter och tjänster och ligger till grund för våra tillförlitliga reparationskalkyler vid skadehantering.

Ditt uppdrag som tekniker blir att samla in och registrera fordonsdata som används i vår produkt CABAS. De fordon vi analyserar tillhandahålls av generalagenter, återförsäljare och fordonstillverkare och arbetet utförs i huvudsak på någon av våra analysverkstäder i Örebro.

Du kommer att jobba utifrån CAB:s metoder och verktyg för att skapa en detaljerad och verklighetstrogen logik för kalkylering av fordonskador. Metoden innefattar skapande av data för reparationskedjor, reservdelar och priser samt 3D-modeller för kalkylsystemet.

Din arbetsdag kommer variera mellan praktiskt fordonsarbete i analysverkstaden samt administrativa uppgifter vid datorn.

När du utvecklas, utvecklas vi!
Här blir du en del av ett företag med stark tillväxt. Vi förespråkar en lärandekultur som bygger på att vi ständigt lär av varandra och där kompetensutveckling ses som en framgångsfaktor. Detta gör att vi gärna tar till oss ny teknik och framgångsrika arbetsmetoder.

Vad får du som anställd på CAB?
  • Vi arbetar enligt en hybrid arbetsmodell och strävar efter att ge de bästa förutsättningarna för en bra balans mellan privat- och arbetsliv
  • Fokus på din kompetensutveckling
  • 6 veckors semester samt andra lediga dagar per år
  • Maxat friskvårdsbidrag
  • Förmånligt pensionsavtal
Klicka här för att läsa mer om vårt guldkantade förmånspaket.

Är du den vi söker?
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta med skadereparationer eller liknande inom fordonsindustrin eller försäkringsbranschen för tunga fordon. Du ska tilltalas av att arbeta i team och samarbeta med andra. Det är meriterande med körkortsbehörighet C.

Eftersom du kommer tillbringa en del av din arbetstid vid datorn så behöver du känna dig bekväm även med det. Vi ser dessutom gärna att du har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt samt att du är självgående och noggrann i ditt arbete.

Låter det som något för dig? Tveka inte att söka redan idag!

På CAB vill vi ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten och välkomnar därför en bredd av sökande till tjänsten. I vår kompetensbaserade rekryteringsprocess tror på devisen "hire for attitude". Det är viktigt för oss att veta att du är motiverad och engagerad i ditt arbete samt vad du kan åstadkomma här och nu- och även i framtiden. Kanske knockar du oss med ett ess i rockärmen!

Urval sker löpande men annonsen ligger ute till 31/7.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Lindmark, tfn 070-615 84 06 eller julia.lindmark@cab.se.

I alla våra rekryteringar genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat.
CAB Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektivitet, säkerhet och hållbarhet genom hela försäkringsärendet.

CAB Group AB är marknadsledande inom systemstöd och tjänster som gör det enkelt för fordons- och fastighetsbranschen att göra tillförlitliga och rättvisande reparationskalkyler. Dessutom är vi verksamma inom hälso- och sjukvård genom dotterbolaget CAB Healthcare AB, där vi erbjuder effektiv och säker digital informationsdelning. Gemensamma nämnare för alla våra systemstöd är effektivisering och transparens.

CAB Group AB grundades i mitten av 70-talet och ägs idag av försäkringsbolagen If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa.