Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Svetsare till monteringsfirma Örebro!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du svetsare och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter svetsare till vår kund i Örebro.

Om tjänsten
Adecco letar efter en svetsare för att förstärka vårt team i Örebro. I rollen som svetsare kommer du att ansvara för att svetsa olika produkter, framför allt relaterat till byggsmide, enligt angivna ritningar i verkstad. Sedemera ska du tillsammans med kollega montera dessa produkter ute hos kund på bland annat byggen. Ett exempel på produkt som ska förberedas i verkstaden och senare monteras på plats är balkogräcke. Du kommer att utföra ditt arbete självständigt samtidigt som du blir en värdefull medlem i arbetsgruppen, vid montering ute hos kund jobbar du oftast tillsammans med en kollega. Denna tjänst innebär arbete på dagtid 06.30-16.00.

Om dig
Vi söker främst dig som är praktisktlagd och som har ett intresse för svetsning samt montering. Har du kunskap om svetsning, och då i synnerhet MIG/MAG sedan tidigare, så är det meriterande. Licenser kan förnyas vid anställning. För att lyckas bra i rollen som svetsare behöver du vara lyhörd, initiativtagande och noggrann.

Viktigt för tjänsten
- Praktisktlagd och intresse för svets.
- Förståelse för MIG/MAG.
- Intresserad och engagerad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämpligghet så är du arbetsvillig, självgående samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, Montering, Örebro, Industri, Bygg, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.