Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Servicetekniker till Elektroskandia

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig med erfarenhet av service och underhåll som trivs i en varierande och självgående roll. Hos Elektroskandia välkomnas du till en arbetsplats med hög trivsel och sammanhållning, där medarbetarna stannar länge! Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Elektroskandia är en av Sveriges ledande elteknikgrossister som marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning och industriförnödenheter. Bolaget ingår i Sonepar-koncernen, en av de största elgrossistföretagen i världen. Vi söker nu en servicetekniker inom fastighetsautomation och el till deras centrallager och logistikcenter i Örebro.

Som servicetekniker kommer du att tillhöra teamet för fastighet och underhåll. Du blir en del av ett litet och sammansvetsat team om fyra servicetekniker, med det gemensamma målet att säkerställa att anläggningen fungerar och driftas optimalt. Arbetsdagen är varierande och du kommer att arbeta självständigt och brett med service och underhåll inom fastighet, automation, produktion och drift, samt med andra verksamhetssupportande tjänster.

Du erbjuds

 • En varierande roll där ingen dag är den andra lik
 • Möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom specifika områden
 • Möjlighet till förmånscykel och tillgång till ett välutrustat gym


Arbetsuppgifter
 • Utföra planerade och akuta reparation - och underhållsarbeten
 • Utveckla fastighetssystem och automation
 • Delta i och leda projekt för att optimera våra system och processer
 • Samarbeta nära med produktionen för att prioritera underhållsarbete


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet som servicetekniker, alternativt motsvarande som bedöms relevant för tjänsten
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, detta då du interna samarbeten och externa kontakter kommer att ske på dessa språk

Det är meriterande om du har en bakgrund som elektriker

För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett lösningsorienterat arbetsätt och en vilja att hjälpa till och lösa problem. Eftersom rollen innebär mycket eget ansvar ser vi också att du är självgående och kan prioritera arbetsuppgifter, planera din arbetsdag självständigt och göra egna bedömningar. Rollen innebär även många kontakter, både internt och externt, vilket förutsätter att du trivs med detta och enkelt kan ta kontant med rätt person.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Arbetstider: 06:00-15.00, var tredje vecka kväll 14:50-22:45 (fredagar 12:50-20.00)
 • Placering: Lindvallsgatan 1, Örebro
 • Inför anställning hos Elektroskandia genomförs bakgrundskontroll
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se