Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Lagermedarbetare till Zip Trading!

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du student och söker ett arbete som går bra att kombinera med studierna? Om du dessutom är uthållig, resultatinriktad och inte rädd att hugga i när det behövs så kan det vara dig vi söker! Har du erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare är det ett plus, men inte ett krav - så här kan du få chansen att kanske prova på något nytt.



Om tjänsten

Till Zip Trading som har sitt lager på Nastagatan i Örebro söker vi nu efter en lagermedarbetare. Hos Zip Trading välkomnas du till en grupp om 7 personer, ett litet och härligt gäng med god sammanhållning. Bland produkterna på lagret finns engångsartiklar för livsmedel som säljs vidare till restaurangverksamheter.

Som lagermedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att lasta ur containrar och hantera inkommande gods. Du kommer att sortera kartonger på pallar efter artikelnummer och utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter som ingår hos en lagerverksahmhet, t.ex. att plocka varor efter plocklistor. Arbetet är fysiskt krävande så du bör vara bekväm med den typen av arbetsuppgifter.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Zip Trading.

Du erbjuds



Kvalifikationer
  • Är studerande på eftergymnasial nivå med minst 1 år kvar av dina studier
  • Är tillgänglig för att arbeta ca. 2 dagar/vecka
  • Trivs med ett fysiskt arbete
  • Kan kommunicera på svenska i tal och skrift då språket används i den interna kommunikationen

Det är meriterande om du har

  • Har truckkort B (skjutstativtruck)
  • Har arbetat i en liknande arbetsroll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Uthållig
  • Resultatinriktad
  • Samarbetsvillig
Övrig information:
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Ca. 2 dagar/vecka
  • Arbetstider: Vardagar, dagtid
  • Placering: Örebro, Nastagatan
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se