Hoppa till innehåll
AB Husherren Fastigheter logotyp

Fastighetsskötare

Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vill du bli en vardagshjälte och göra skillnad för våra hyresgäster i Örebro? Då är det dig vi letar efter! Som fastighetsskötare hos oss på Husherren får du chansen att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter och ha frihet under ansvar.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innebär felsökning av problem och enklare reparationer som till exempel att byta handtag, vitvaror eller köksblandare, rikta en dörr och rensa avlopp. I uppgifterna hör också arbete med värme och ventilation samt yttre skötsel. Vi lägger även fokus på förebyggande underhåll för att skapa en trygg och trivsam miljö för våra hyresgäster. Du kommer ha eget ansvar för ett flertal fastigheter och för att hantera och administrera felanmälningar används en applikation i mobilen.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad, ha ett strukturerat arbetssätt och vara ansvarstagande för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov samt behöver ha en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och servicemoral för att kunna bemöta människor i olika situationer.

Kvalifikationer
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att hantera mejl och mobila applikationer
  • B-körkort för manuell växellåda

Meriterande
  • Utbildning eller tidigare erfarenhet som fastighetsskötare eller liknande

Anställningsform
Heltidsanställning (100%) som inleds med sex månaders provanställning. Vi erbjuder kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2024-09-01, urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Kontakt
Vid frågor, kontakta Per Carlsson, per@husherren.se.

Sök nu och bli en del av vårt team som gör skillnad!
AB Husherren Fastigheter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren