Hoppa till innehåll

Elkonstruktör till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

VI PÅ ETERNI SÖKER ELKONSTRUKTÖR FÖR KOMMANE UPPDRAG

Vi söker nu en kunnig och driven elkonstruktör som vill arbeta i ett företag med en ledande teknisk utveckling inom sitt produktområde. Ett företag som växer och utvecklas tillsammans med sina kunder och som är unika på marknaden när det gäller produkter, kompetens, samarbete och service.

ARBETSUPPGIFTER

Som Elkonstruktör arbetar du med elkonstruktion och utveckling av olika produktområden. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor, du ingår i ett kompetent team med stark lagkänsla och intresse för kompetensutbyte.

Uppdraget som elkonstruktör innefattar bland annat:

  • Konstruktion av kablar, säkringar, givare o.s.v

  • Ta fram elkonstruktioner för apparatskåp

  • Rita elschema i Eplan

  • Bygga hela elstrukturer i skåp och annan kringutrustning


Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med hög teknisk nivå. Som Elkonstruktör hos vår kund kommer du att ingå i en fantastisk grupp, bestående av ingenjörer och tekniker som alltid strävar efter att utvecklas framåt och tillsammans nå uppsatta mål och resultat.

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med fullständig YH-utbildning samt ett par års praktisk erfarenhet av att rita och konstruera el, elektronik och komponenter. Alternativt gymnasial/eftergymnasial utbildning, med inriktning mot elkonstruktion. Du är van att jobba i Cad-program, allra helst behärskar du EPLAN eller något liknande. Du har ett gediget tekniskt kunnande och intresse för tekniska lösningar.

Som person är du driven och har lätt för att kommunicera med din omgivning, du trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vidare är du en engagerad och analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt.

Du är en nyfiken och lösningsorienterad person med god förståelse för produktionsflöden. Ordning och struktur är något som ligger dig extra varmt om hjärtat och som du gärna själv är med och bidrar till, både på kontoret och ute i produktionen.

Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös då arbetet ibland kan variera i svårighetsgrad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och trivs med att arbeta i en bredare roll i produktionsmiljö.


OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Elkonstruktör är en direktanställning.  Vi tillämpar individuell lönesättning där fast månadslön ingår som en del av anställningsvillkoren. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök.


ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se