Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Arbetsledare till Mek- & byggmontage – Forsmarks Kraftgrupp

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Terese Johansson
Telefon
Ansök nu
Om tjänsten
Är du en kvalitetsmedveten ledare som drivs av gott samarbete? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Nu söker vi en Arbetsledare till Mek- & Byggmontage på Forsmarks Kraftgrupp.

Om jobbet
Enheten Montage består av tre grupper; Verkstad, Elmontage och Mek- & Byggmontage. Enheten ansvarar för allt nymontage i anläggningen samt tillverkning i egen verkstad.

Till gruppen Mek- & Byggmontage söker vi nu en arbetsledare. Gruppen ansvarar för all svetsning som sker i anläggningen och utför även underhållsarbeten på uppdrag av de underhållsansvariga enheterna Mekunderhåll och Byggunderhåll. Vårt mål är att alltid leverera i rätt tid och i rätt kvalité. Gruppen består idag av 10st drivna och hjälpsamma medarbetare som har en bra spridning gällande ålder och arbetslivserfarenhet där vi aktivt jobbar med att tillvarata allas styrkor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsledaren planerar, bereder och arbetsleder montage- och underhållsarbeten i anläggningen. I detta ingår att resurssäkra personal, beställa material, tidsplanera, riskbedöma, samordna och leda utförarna som består av både medarbetare och entreprenörer. Arbetsledaren har många kontaktytor och ett nära samarbete med olika funktioner på anläggningen som till exempel svetsare, rörmontörer och byggnadsarbetare men även arbetsledare från andra enheter, schemaläggare, driftrepresentanter, konstruktionsavdelningen med flera. Rollen kräver en god samarbetsförmåga med hög grad av kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i befattningen krävs hög administrativ förmåga där noggrannhet och säkerhetstänk står i fokus.

Som arbetsledare får du stor frihet att lösa problem efter eget huvud. Arbetsledaren får driva genomförandet från planering till avslut. Vi har ett fantastiskt motiverande team som hjälper och stöttar varandra.

Din bakgrund
Som vår nya arbetsledare behöver du ha följande kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du har goda kunskaper både i svenska samt engelska både i tal och skrift
  • Grundläggande erfarenhet av Office-paketet och grundläggande IT-vana
  • Meriterande med erfarenhet av svetsning, rör- och ventilmontage, bygg (betong och armering), ledning av personal, planering och samordning samt administration
  • Meriterande med anläggningskännedom och IWS-utbildning (International Welding Specialist) eller liknande
För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och tydlig ledare som trivs bra i en central position med stort kontaktnät där du med din handlingskraft leder och planerar det dagliga arbetet för gruppen. Något vi lägger stor vikt vid är god förmåga att samarbeta med både externa och interna funktioner och leverantörer. Du strävar efter att uppnå hög kvalitet i det som ska levereras genom att jobba strukturerat och kvalitetsmedvetet samt har förmågan att engagera dina medarbetare och skapa effektiva team.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper!

Mer information

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och god gemenskap står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling. Tjänsten innebär stor frihet, varierande uppdrag och engagerande utmaningar i ett kompetent och trivsamt gäng i Forsmark. Du erbjuds att jobba inom ett team som arbetar aktivt med samverkan och gemenskap, uppträder respektfullt, är flexibla och öppna mot varandra samt har tålamod.

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Vid frågor om tjänsten hör av dig till:
Rekryterande chef Gustaf Gard, 072-585 55 21 eller Carola Samuelsson 070-338 18 32.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till:
Rekryterare Terese Johansson tfn 0 73- 097 79 22.

Våra fackliga representanter är:
Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Ida Engvall Walther, SEKO – Conny Nordström, Unionen – Lars-Göran Persson. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2024.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten.

Läs gärna mer om Forsmark på vår https://karnkraft.vattenfall.se/forsmark
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren