Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior betong- och stålkonstruktör till Sweco!

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (42 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär som konstruktör och vill vara med och skapa framtidens hållbara lösningar inom vattenkraft och dammar? Sweco söker nu en junior betong- och stålkonstruktör som vill växa tillsammans med deras team i Östersund och bidra till utvecklingen av viktiga infrastrukturprojekt. Vi tillämpar löpande urval, så se till att skicka in din ansökan redan idag!



Om tjänsten

Sweco har arbetat med vattenkraft och dammar i Sverige och internationellt i mer än 100 år. Dem har projekterat de flesta av både de stora och små vattenkraftanläggningarna i Sverige och har också en omfattande erfarenhet från projekt i framför allt Afrika och Sydostasien. Deras starka position på marknaden ger dem möjlighet att få hjälpa deras kunder med deras mest komplexa och utmanande projekt, vilka också brukar vara de roligaste och mest utvecklande.

Som junior betong- och stålkonstruktör på Sweco kommer du att ansluta till deras team i Östersund om fem medarbetare där du kommer att arbeta med konstruktion, beräkningar och dimensionering av betongstrukturer för vattenkraftsanläggningar och dammar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med erfarna kollegor och vara en del av ett multidisciplinärt team.

Du blir anställd som konsult hos oss på Academic Work och jobbar på uppdrag för Sweco. Ambitionen är att detta blir ett långsiktigt samarbete där du på sikt får en anställning hos Sweco förutsatt att alla parter är nöjda.

Eventuell bakgrundskontroll kan komma att göras under rekryteringsprocessen eller vid en anställning, då specifika uppdrag/projekt kräver detta.



Arbetsuppgifter
  • Konstruktion och dimensionering i CAD av betong- och stålkonstruktioner inom vattenkraft och dammar
  • Delta i projektmöten och samverka med kunder, kollegor och andra specialister
  • Bidra till utveckling av hållbara och innovativa lösningar


Kvalifikationer
  • Är nyutexaminerad kandidat- eller civilingenjör inom bygg, väg- och vatten, samhällsbyggnad eller liknande med inriktning mot betong- och stålkonstruktion.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har kunskap i CAD.
  • Har B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en liknande roll.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ansvarstagande: Du är självständig, driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att de blir klara i tid.
  • Samarbetsvillig: Du trivs i team och har lätt för att samarbeta med andra.
  • Problemlösare: Du är kreativ och hittar smarta lösningar på utmaningar.
  • Intellektuellt nyfiken: Du vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se