Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Resande säljare till Snap-on!

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill arbeta i en nätverkande roll med kunder över hela Sverige, Norge och Danmark. Vill du kombinera ditt intresse för motorsport eller för fordonsteknik med en social roll med mycket frihet under ansvar? Då kan detta vara en roll för dig!



Om tjänsten

Snap-on är en global ledare inom verktyg och utrustning för professionella tekniker. Med över 100 år av innovation erbjuder koncernen högkvalitativa produkter och tjänster till fordonsindustrin, flyg, marin och många andra sektorer. Snap-on är känt för sin kundfokuserade kultur, tekniska expertis och sitt engagemang för att leverera lösningar som gör jobbet enklare och effektivare. Snap-on har ett omfattande produktutbud som inkluderar allt från skiftnycklar, hylsnyckelsatser och skruvdragare till avancerade diagnosverktyg och programvara för fordonsreparation.

Som utesäljare kommer du att arbeta tätt tillsammans med säljchefen för flera av koncernens varumärken .Tillsammans ansvarar ni för hela försäljningsprocessen och till en början kommer fokus ligga på att öka försäljningen och kännedomen kring produkter från JohnBean, Hofmann och SUN.

I rollen kommer du att ansvara för att både förvalta och vidareutveckla relationer med befintliga kunder, samt aktivt arbeta med att hitta och prospektera nya. Snap-ons kunder är distributörer, och din uppgift blir att presentera och sälja in koncernens produkter till dem. För att du ska känna dig trygg med produkterna kommer du få utbildning och kontinuerligt stöd från erfarna kollegor med gedigen kunskap om produkterna.

Din geografiska placering är flexibel. Du kan välja att arbeta från något av koncernens kontor i Örebro, Karlskoga, Kungsör eller Göteborg, alternativt utgå från ditt hemmakontor. Eller varför inte från en stuga i fjällen. Som resande säljare kommer du att ha ungefär 100-150 resdagar om året, vilka du själv planerar.

Du erbjuds

  • En roll med stor frihet under ansvar
  • En anställning i en internationell koncern med många utvecklingsmöjligheter
  • Möjlighet att utgå hemifrån
  • Tjänstebil


Arbetsuppgifter
  • Utveckla och underhålla starka relationer med befintliga kunder genom regelbunden kommunikation och personliga möten
  • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål
  • Medverka på mässor, både tillsammans med distributörer och i egen regi
  • Ibland besöka slutkunder tillsammans med distributörer
  • Enklare demonstrationer och utbildningar kan förekomma ute hos kunderna


Kvalifikationer
  • Antingen är en teknisk lagd person med vana av att meka och skruva och tror att din personlighet skulle komma till sin rätt i en relationsorienterad roll utan krav på sälj-erfarenhet.
    Alternativt har du några års erfarenhet av B2B-sälj och vana av kundrelationer, i kombination med ett stark intresse för fordonsteknik
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta förekommer i det dagliga arbetet
  • B-körkort då resor ingår i tjänsten

Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll eller från branschen

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen drivs du av att bygga och underhålla långsiktiga relationer. Du är en person som motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och har en stark förmåga att hantera de motgångar som kan uppstå i rollen som säljare. Vidare är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra personer. Slutligen är du ansvarstagande, med förmåga att planera dina dagar självständigt och driva dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örebro, Karlskoga, Kungsör, Göteborg eller från ditt hemmakontor
  • Övrigt: Du kommer bli anställd i Car-O-Liner Group AB som är en del av Snap-on koncernen
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se