Hoppa till innehåll

Kvalitets - och Miljöchef

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Med utsikt över Vättern, på den bördiga slätten tillreds vår Vätternpotatis. Varje dag förädlas ca 100 ton potatis i vår anläggning i Ödeshög. Förstklassig potatis som vi levererar till kunder inom livsmedelsindustri och storhushåll. Vi söker nu dig som vill bidra till kontinuerlig utveckling och förbättring av Vätternpotatis kvalitets – och miljöarbete.

Om tjänsten

Som Kvalitets – och Miljöchef så kommer du vara en mycket betydelsefull spelare i vårt team. Vi vill att du ansvarar för att driva kvalitets – och miljöarbetet framåt genom systematiskt arbete med ständiga förbättringar avseende kvalitet, miljö och hållbarhet. I din vardag arbetar du med att säkerställa att företaget lever upp till samtliga lagkrav och policys vad gäller produktsäkerhet och miljö och att vi uppfyller branschens och våra kunders förväntningar. Vi är certifierade enligt FSSC22000, KRAV, EU-ekologiskt samt SMAK.

Underhåll och internrevision av vårt ledningssystem är en central del i ditt arbete liksom att vara en kontaktyta mot olika myndigheter. Du är en viktig resurs vid godkännandet av leverantörer och produkter och leder eller deltar aktiv i projekt som syftar till att utveckla våra processer och öka prestandan i vår fabrik. Vidare planerar och genomför du utbildningar för våra medarbetare samt leder arbetet i vår interna livsmedelssäkerhetsgrupp. Tjänsten innebär ett nära samarbete med våra övriga enheter i Sverige. Personalansvar för två medarbetare ingår i ditt ansvarsområde. Du är placerad vid vår fabrik i Ödeshög, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.


Din profil

Vi vill jobba med dig som har lätt för att entusiasmera din omgivning och som gillar ordning och reda. Du har en högskoleexamen med inriktning mot mikrobiologi, alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom livsmedelsindustri.

Vi söker efter en trygg och inspirerande ledare som jobbar utifrån målbilden att det ska vara lätt att göra rätt. Givetvis så gillar du att vara med ”där det händer”, med stort intresse för alla delar av verksamheten. Du är mån om att kommunicera viktig information som påverkar verksamheten, har modet att utmana oss och strävar efter att alltid ligga i framkant.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en intressant och utvecklande tjänst där du kommer ha stor påverkan på vår verksamhet. Våra produkter ska givetvis smaka bra, hålla hög kvalitet och vara näringsriktiga. Utöver detta så skall de också vara svinnsmarta och bidra till en cirkulär ekonomi. Enkelt sagt så vill vi att älska våra produkter lika mycket som vi gör och vi hoppas att du vill bidra i det arbetet.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Skill Executive som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. För mer information om tjänsten kontakta Maria Svensson på 076–6771288 eller Annika Quennerstedt på 070–302144. Du söker tjänsten via www.skillexecutive.se. Välkommen med din ansökan senast 15 september.

Vätternpotatis i Ödeshög har en av Europas modernaste fabriker för potatisförädling med en hög automatiseringsgrad. Vätternpotatis AB grundades 1964, har 50 anställda och omsätter ca 165 MSEK och ägs av den tyska koncernen Wernsing Feinkost GmbH. Förutom Vätternpotatis så ingår ytterligare fyra svenska bolag i koncernen. Läs mer om oss på www.vatternpotatis.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se