Hoppa till innehåll

Affärsdriven Ekonomichef till The Snusbrothers

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en affärsdriven Ekonomichef som motiveras av att få vara med och forma ett företag i stark tillväxt? Härligt! Vi letar efter en engagerad lagspelare som kan hjälpa oss att bygga en effektiv ekonomifunktion. Är du den vi söker?

Resan med The Snusbrothers startade 2014 när bröderna Kaj och Dennis började tillverka snus hemma i garaget under bolagsnamnet Östgöta snus AB. Tio år senare finns en fullskalig högautomatiserad produktion på plats i Ödeshög med kapaciteten att leverera ca 50 miljoner dosor per år. ”Från ax till limpa” utförs hela processen från att utveckla kundunika smaker och styrkor till färdigpackad och etiketterad dosa”.

Efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar i stadig takt och vi har höga ambitioner för framtiden.

Tjänsten som Ekonomichef passar dig som gillar att jobba affärsnära och som drivs av att kunna stötta ledningen att fatta kloka beslut utifrån tillförlitliga ekonomiska data. Du kommer få det övergripande ansvaret för ALLT som rör ekonomiarbetet i bolaget inklusive ett antal dotterbolag. Rollen innebär initialt en del ”hands on” arbete med bl.a. löpande bokföring, fakturering, betalningar och framtagande av rutiner och processer. Parallellt vill vi att DU fokuserar på att bygga en ekonomiavdelning med fler medarbetare för att allt eftersom frigöra tid för mer strategiskt arbete.

Vi vill jobba med dig som är utbildad ekonom och har för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet, gärna från ett bolag med koncernstruktur. Du behöver ha goda kunskaper i redovisning och bokslutsarbete men också ett intresse för analys kopplat mot affärsutveckling. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i ett företag som säljer reglerade produkter. Vidare behöver du ha en allmänt hög IT-kunskap och har du tidigare jobbat i Visma NET så blir vi extra glada. Din vardag kommer innebära en hel del internationella kontakter och därför är det viktigt att din engelska håller en god nivå i tal och skrift.

Du behöver absolut inte vara snusare för att jobba hos oss men du måste vara OK med att arbeta för ett företag som tillverkar och distribuerar nikotinprodukter.

Vi tror att tjänsten som ekonomichef hos oss kan vara ett av Sveriges roligaste ekonomijobb! Känner du igen dig i egenskaper som initiativrik, lösningsorienterad och trygg i dig själv? Bra! Vi kommer ge dig stort ansvar och stor frihet. I gengäld förväntar vi oss att du alltid gör ditt bästa och visar genuin omtanke för dina kollegor och företaget.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Skill Exceutive som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Maria Svensson på 076–677 12 88 eller Lydia Karlsson på tel: 070-280 24 24. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra processer och bakgrundskontroll kommer genomföras på slutkandidater.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan senast den 11 augusti.

The Snusbrothers startade officiellt 1 januari 2021 av fyra personer med bakgrund från tobaksindustrin. Affärsidén är att utveckla och tillverka nikotinprodukter till såväl egna som andra företags varumärken. Vi äger kunskapen från smakframtagning till färdig produkt. Större delen av vår tillverkning sker till kunder utanför Sverige. I koncernen ingår ett bolag som marknadsför och säljer nikotinvarumärken, en tobaksfabrik på Gotland samt ett bolag som konstruerar och utvecklar industrimaskiner. Totalt är vi ca 45 anställda i koncernen och har som mål att omsätta 150 miljoner SEK under 2024. Läs mer om oss på thesnusbrothers.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se