Hoppa till innehåll
John Deere Forestry AB logotyp

Reservdelssäljare till vår serviceanläggning i Ockelbo

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete som innebär att i vår verkstad sälja reservdelar till skogsmaskiner. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning, se till att vi har en kundvänlig reservdelsbutik samt ansvara för en del administrativa uppgifter. Du kommer att möta våra kunder både via besök och i telefon och du arbetar för att bevara och utveckla goda kundrelationer.

Vi vill helst att du har fordonsmekanisk eller annan teknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner, alternativt jobbat som mekaniker. Vidare har du erfarenhet av reservdelsarbete och kundkontakter. Du har god erfarenhet av kundbesök både via besök, e-post och telefon. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat i Officepaketet samt har erfarenhet av något affärssystem.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är samarbetsinriktad med stark servicekänsla. Vidare är du positiv och ser till att våra kunder får den bästa servicen! Dessutom är du initiativrik, noggrann och van vid att ta egna beslut.

Dina frågor besvaras av Platschef Anders Eriksson, tel 070-264 94 49.

Välkommen till John Deere!
Vi är övertygade om att mångfald och delaktighet gör oss ännu starkare. Om du kan se dig själv som en av oss är du varmt välkommen att höra av dig och skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu".

Skicka in din ansökan så fort som möjligt, urvalsprocessen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag 2024-08-16.
John Deere Forestry AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

John Deere är den marknadsledande skogsmaskintillverkaren i världen. Vi har verksamhet i ett stort antal länder med tillverkning av skogsmaskiner i Finland och USA. John Deere Forestry AB är det svenska återförsäljarbolaget för skogsmaskiner med ett stort antal verkstäder runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Märsta, norr om Stockholm, där även huvudlagret för reservdelar till de europatillverkade maskinmodellerna finns. Läs mer på www.deere.se