Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till hemsjukvården Meliva vårdcentral Nynäshamn

Sista ansökningsdag
31 december 2024 (87 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi erbjuder dig

Vi är en vårdcentral med ca 6700 listade och ligger nära havet i Nynäshamn. Vi månar om våra patienter med fint bemötande och erbjuder vård av hög kvalitet. Vi är en arbetsgrupp på ca 30 personer. På Meliva vårdcentral Nynäshamn arbetar vi för en bra arbetsmiljö.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

  • Sjuksköterska med några års erfarenhet av hemsjukvård.
  • Meriterande om du tidigare arbetat i TakeCare

Om jobbet

Meliva vårdcentral Nynäshamn är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Som sjuksköterska inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar vården.

Din roll

Sedvanliga arbetsuppgifter så som provtagning, såromläggning, suturtagning, injektioner, läkemedelshantering, delegering, katetervård, medicinska bedömningar. Socialplanering, nära samarbete med andra vårdaktörer, hemtjänst, biståndshandläggare, paramedicinare samt anhöriga. Du arbetar fritt under ansvar. Vi går, cyklar eller kör bil i arbetet.

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är:

  • Sjuksköterska med några års erfarenhet av hemsjukvård.
  • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor.
  • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.
  • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt: Verksamhetschef Kim Söderlund

Mail: kim.soderlund@meliva.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 december 2024 (87 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se