Hoppa till innehåll

Personlig assistent till aktiv äldre kvinna i Nykvarn!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nykvarn!I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Nu söker vi assistent till en kvinna i 75-årsåldern. Personen ifråga har MS med en aktiv vardag, där hon vill vara så självständig som möjligt. Du som söker arbetet är engagerad och aktiv och vill bidra till hennes bästa i varje situation. Ett väl fungerande samspel med kollegor är viktigt för att hon skall känna harmoni och trygghet. Kunden har även en katt i hemmet.

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Endast kvinnliga sökande efter önskemål från kund.Du måste behärska svenska i tal och skrift, du kan inte vara allergisk mot pälsdjur och inte vara rökare.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Vi söker just nu en assistent som kan arbeta påen fast schemarad på ca 75%.

Mestadels dagpass 8-16, men även kvällar och helger förekommer.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 november 2024 (123 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se