Hoppa till innehåll

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kom närmare - kom till Nykvarns kommun! Med naturen som granne och storstadens puls runt hörnet väntar ungefär 12 000 invånare på att just du och din insats ska göra skillnad i deras vardag. Vi är en relativt ung kommun - driv, ansvar och utvecklingsvilja präglar oss. Idag är vi cirka 800 engagerade medarbetare, och vi behöver bli fler. Är du en av dem?


Vi på kontoret Bygga, bo och miljö tar stort ansvar för komplexa frågor kring kommunens utveckling. Nykvarn växer och vi behöver vara snabbfotade och lösningsorienterade eftersom det händer så mycket. Vi bär ett stort ansvar för att skapa samhällsnytta och gör det där lilla extra i vårt arbete varje dag.

På miljöavdelningen är du en av fem engagerade inspektörer som arbetar med kontroll och information inom livsmedels- och miljöbalksområdet samt folköl, tobak och receptfria läkemedel. Vi sätter stort värde på ett förtroendeingivande bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel, serviceanda och professionalitet.

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till största del handla om planering och genomförande av tillsyn av miljöfarliga verksamheter och hälsoskydd. I arbetsuppgifterna ingår även att ge information och vägledning till kommuninvånare och företag. Det är ett omväxlande arbete med tillsynsbesök varvat med kontorsarbete och du har en stor frihet att tillsammans med dina kollegor kunna påverka din arbetsdag. Arbetet på en liten avdelning innefattar flexibilitet och samarbete över de olika områdena. Dina arbetsuppgifter kan anpassas efter dina erfarenheter och intressen viket vi ser som utvecklande för både verksamheten och din roll.


Övrig information

Nykvarns kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser det som meriterande om du talar finska.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har en akademisk utbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan relevant utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är utåtriktad, ansvarstagande och bra på att självständigt organisera och prioritera i ditt arbete för att komma till avslut inom givna tidsramar samtidigt som du är noggrann. För att trivas i rollen ser vi att du har god servicekänsla, förstår vikten av ett bra bemötande uppskattar samarbete med andra.

Det är meriterande om du har erfarenhet från tillsynsarbete och myndighetsutövning liksom goda kunskaper inom gällande miljölagstiftning. Vi använder ärendehanteringssystemet Castor.


B-körkort är ett krav.


Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dem.


Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer här

Vår hemsida

https://www.nykvarn.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se