Hoppa till innehåll

Medarbetare/Arbetsledare till internlogistik Svafo

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AB Svafo har till uppgift att på ett säkert och miljömässigt ansvarsfullt sätt ta hand om kärnavfall och anläggningar från den tidiga svenska kärnforskningen. Svafos uppdrag är ett gemensamt samhällsintresse. Vi finner långsiktigt hållbara lösningar för resterna från den forskning som lade grunden till den svenska kärnkraftsindustrin. Verksamheten bedrivs utan vinstintresse och finansieras i enlighet med Studsvikslagen samt genom våra ägarbolag. Vår verksamhet regleras genom svenska lagar och bedrivs under tillsyn av Strålsäkerhetsmyndigheten, SSM. Svafo ägs av kraftbolagen Forsmarks Kraftgrupp AB, Ringhals AB och OKG AB och ingår i Vattenfallkoncernen. Läs mer om oss på: www.svafo.se

Om rollen

Trivs du i en varierande roll med många kontaktytor och där du kan vara med och göra skillnad? Inom internlogistikgruppen kommer du att arbeta med allt från praktisk material- och emballagehantering till mer administrativa uppgifter och planering och utveckling inom logistikområdet. Du kommer vara en nyckelkompetens inom interna transporter och för den fortsatta arbetet med Swedish Legacy Waste och säker mellanlagring av kärnavfall.

Gruppen Skydd & Internlogistik tillhör driftenheten och är en grupp som präglas av samarbete och teamkänsla. Internlogistikteamet är nybildat men flertalet kollegor har lång erfarenhet från Svafo och arbetet med Swedish Legacy Waste. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete, på en arbetsplats där vi tillsammans driver utveckling kring avfallshantering framåt! Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på internlogistik på Svafo kommer du att arbeta med interna transporter, leda och delta i operativt arbete inom avfallshantering och planera och verkställa förändringar inom logistikområdet. Utöver förflyttningar inom området kommer du även att agera arbetsledning och projektsamordnare, alltså utgöra länken mellan drift och projektorganisation. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:

  • Hantering och förflyttning av avfall och emballage
  • Planera arbetsmoment, flöden och användning av ytor långsiktigt och kortsiktigt för optimerad mellanlagring,
  • Rondering/fortlöpande tillsyn av maskiner, fordon och utrustning.
  • Koordinera och utföra operativt avvecklings- och avfallsarbete inklusive dokumentation i avfallsdatabasen SVALA.
  • Planlägga/bereda arbeten så att arbetet kan utföras med betryggande säkerhet.
  • Proaktivt verka för att arbetsmiljöolyckor ej sker, t.ex. genom att organisera gemensamma skyddsronder vid projekt.

Kravspecifikation

Vi söker en engagerad och noggrann individ som vill vara en del av det nya internlogistikteamet på Svafo. Vi vill att du har tidigare erfarenhet produktion eller logistik, gärna från kontrollerad verksamhet. Det är meriterande om du har utbildningsintyg och erfarenhet från truckkörning och vana från användning av arbetsutrustning som travers och mobil plattform samt heta arbeten. Det är även meriterande om du har kompetens inom byggarbetsmiljösamordning eller erfarenhet av, alternativt eftergymnasial utbildning, inom logistik.

Som person är du prestigelös, noggrann och tydlig. Vi tror att du har ett teknikintresse, god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, ställs höga krav på din samarbets- och kommunikationsförmåga. Trivs bäst tror vi att du gör du när du får möjlighet att jobba samverkansorienterat mellan avdelningarna.

Ytterligare information

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån då verksamheten tillåter. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placering för denna tjänst är Studsvik, ca 25 km nordost om Nyköping.


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Jenny Morin, jenny.morin@svafo.se. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Åsa Vallin, asa.vallin@vattenfall.com.

Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer, Fredrik Ekenborg, 0709–677 067, Unionen, Thomas Rådeby, 0709–677 077.

Välkommen med din ansökan senast 10 september 2024. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan!

#Vattenfall

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se