Hoppa till innehåll

Kallskänka / restaurangbiträde sökes !

Sista ansökningsdag
17 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat, hembakade kakor & en hemtrevlig miljö.

Vi finns vid E4:an mellan Nyköping och Norrköping. Du tar dig hit med bil (ca 15 minuter från Norrköping och 25 minuter från Nyköping).

Titta gärna in på hemsidan eller på Facebook @stavsjokrog för att få en bättre uppfattning om arbetsplatsen.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med att göra smörgåsar, sallader, smörgåstårtor, goda röror mm. Du som kan tillföra lite nytt till oss och tycker om att utveckla utbudet i kafé & restaurang. Samt har det som är så viktigt inom branschen - en känsla för service, tempo i kroppen och som tycker det är roligt att jobba. Du bör också ha en vilja att utvecklas på arbetsplatsen. Då tempot är högt och bussarna många bör du ha jobbat inom restaurang förut och vara van vid att lägga upp mat till dagens rätt samt stå i kassan.

Tjänsten är 75%-90% beroende på hur det passar dig. Alla våra medarbetare jobbar varannan helg och häften morgon och häften kväll. Vi tar även in extrapersonal som bara vill jobba helger (att du jobbar extra vid sidan av studier tex).

Då det är mycket kundkontakt är det viktigt att du pratar både svenska och engelska.

För att kunna ta dig till arbetsplatsen behöver du ha körkort och bil. Du jobbar i kallskänken men lägger även upp mat till dagens rätt, står i kassan och har hand om matsalen / borden mm

För oss är det väldigt viktigt att ha en proffsig och positiv inställning till arbetet och ett leende på läpparna i mötet med gäster och kollegor. Att hålla rent och snyggt omkring sig är en självklarhet och vi är måna om fina uppläggningar.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
17 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se