Hoppa till innehåll

Barngymnastikledare till Barnens Gymnastikskola

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Går du på gymnasiet och vill ha ett aktivt och roligt extrajobb? Barnens Gymnastikskola erbjuder kurser i motorik och gymnastik för barn födda 2010-2022. Nu söker vi fler ledare till läsåret 2024/2025! Vi söker dig som har ett passionerat intresse för och egen erfarenhet inom gymnastik, idrott, barn och ledarskap. Du älskar att jobba med barn och se dem utvecklas. Du behöver också vara en fena på problemlösning, en god pedagog, kommunikatör och gilla att jobba i team. Vi jobbar alltid två eller tre pedagoger tillsammans.

Arbetet är förlagt till eftermiddag/tidig kväll på vardagar (1-3 dagar/vecka) och är därför perfekt att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Vi är i nuläget 16 pedagoger som har världens roligaste och mest givande jobb!

Du kommer få utbildning i allt från ledarskap och kommunikation, så väl som i barns motoriska utveckling, pedagogik och gymnastikteknik. Till hösten erbjuder vi plats för över 350 barn i och omkring Nyköping samt för närmare 100 barn i Vagnhärad.

Låter det här som klippt och skuret för dig? Maila i så fall din ansökan till vår VD Carina Dillenbeck på nykoping@barnensgymnastikskola.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se