Hoppa till innehåll
Assemblin Ventilation AB logotyp

Servicetekniker ventilation

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ronnie Dahlqvist
Email
Telefon
Servicetekniker till Assemblin Ventilation i Nyköping – vill du spela i vårt A-team?

Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi behöver fler erfarna, duktiga och trevliga medarbetare som vill ansluta till filialen i Nyköping. Vi söker dig som kommer vara vår expert mot kunden och som gillar att lösa problem och hitta förbättringar för våra kunder.

På Assemblin Ventilation kommer du att jobba med olika typer av projekt och serviceuppdrag. Det inkluderar allt från injustering och driftsättning av nya installationer till felsökning, optimering och service på befintliga anläggningar. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor. På Assemblin jobbar vi hårt men vi tycker att det är minst lika viktigt att trivas bra och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker inom ventilation, gärna med kunskaper inom styr & regler och kyla. Har du även el eller OVK-behörighet så är det kanonbra. I rollen som servicetekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt och genuint förhållningssätt, du gillar helt enkelt att vara ansiktet utåt. Vi tror att du är självgående, noggrann och gillar att lösa problem. Du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor.

Vi jobbar med att få till en jämnare fördelning mellan män och kvinnor hos oss så är du tjej och söker blir vi extra glada.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på en fartfylld arbetsplats med genuina kollegor? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta servicechef Ronnie Dahlqvist på Ronnie.Dahlqvist@Assemblin.se - 070-542 39 00

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Assemblin Ventilation AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin Ventilation AB har lång erfarenhet av konstruktion, installation, service och underhåll av energismarta ventilationsanläggningar.

En del av Assemblin Caverion Group
I april 2024 gick Caverion och Assemblin samman för att skapa ett ledande nordeuropeiskt tekniskt service‑ och installationsföretag, Assemblin Caverion
Group. Tillsammans är vi ungefär 22 000 skickliga medarbetare i 9 länder som delar passionen för smarta och hållbara lösningar.