Hoppa till innehåll

Nybro Energi söker Projektledare stadsnät

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Nybro Energi ägs till 100 % av Nybro kommun och har en politiskt tillsatt styrelse. Vårt uppdrag är att erbjuda elhandel till kunder i hela Sverige, tillhandahålla fiberanslutning, fjärrvärme, elnät samt vatten och avlopp till stora delar av Nybro kommun. Vi producerar också el som motsvarar en fjärdedel av elförbrukningen i Nybro kommun. Dessutom ska vi hålla vettiga priser till våra kunder. Självklart kan både privatpersoner och företag vara kunder hos oss. Bolagen inom Nybro Energi omsätter omkring 420 miljoner kronor och har ca 70 anställda.

Hos oss får du arbeta i ett bolag som präglas av en positiv och familjär stämning med korta beslutsvägar. Vi strävar efter att vara en schysst och jämställd arbetsplats. Vi välkomnar olikheter och söker medarbetare som gillar att arbeta för teamets bästa. Nybro Energi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder därför en generös friskvård för att medarbetare ska hålla sig friska och trivas på jobbet.

Läs mer om oss på www.nybroenergi.se


Om Tjänsten

Trivs du att arbeta som projektledare, har du teknisk kompetens och vill vara med i en spännande tid där digitalisering och stadsnätsutveckling är i fokus? Är du kund– och lösningsorienterad och har ett sinne för ordning och struktur kan du vara den vi söker.

Som Projektledare på Nybro Energi arbetar du med planering, beredning och projektering för stadsnätsverksamheten i hela Nybro kommun. Du är med i hela kedjan från kundkontakt och förfrågan till levererad tjänst. Du kommer arbeta tillsammans i ett litet sammansvetsat team. Effektivitet och problemlösning är en stor del av din vardag samt kunna ha flera bollar i luften.

Fiberbyggnationen i Nybro går mot slutfas och verksamheten kommer allt mer rikta fokus på affären stadsnät och kommande behov av digitalisering. Vi säkerställer att våra tjänster och produkter möter kundernas och marknadens behov. Du kommer bland annat arbeta med

  • Dokumentering i dokumentationssystem
  • Projektledning
  • Hantera markavtal, ledningsrätter, gräv och tillståndsansökningar
  • Kontakt mot kund och kommunikationsoperatör
  • Vara del av affärsutvecklingen av stadsnätsverksamheten
  • Förvalta, planera och optimera befintligt och tillkommande fibernät
  • Säkerställa att de krav och lagar som åligger verksamheten följs

I rollen kommer du driva och hålla ihop processen från första kundkontakt till levererad produkt och slutdokumentation. Det innebär hålla ihop projekt, vara del i planering, under arbete och uppföljning av entreprenörernas arbete. Att dokumentera i vårt dokumentationssystem och kunna ta fram underlag till utförande tekniker är något vi ser att du behärskar. Hålla i samförläggning internt i bolaget och även externt förekommer och kommer vara en del i dina arbetsuppgifter.


Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig utbildning för tjänsten, förslagsvis inom IT eller teknik. Meriterande om du har arbetat med infrastruktur och eller fiber tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och god kännedom om dokumentationssystem för Opto eller likvärdigt. Du har IT kompetens och talar och skriver svenska obehindrat.

Som person kan du hantera flera moment samtidigt, är en problemlösare och lösningsorienterad. Du ser fram emot utmaningar som uppstår. Du utmanar verksamheten med att bidra till förbättringsförslag och idéer. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Som person är du en prestigelös lagspelare, uppgifter liten som stor är något du tar tag i. Du trivs med att vara spindeln i nätet.

B-körkort är ett krav

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan nu.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se