Hoppa till innehåll

VD med affärsfokus

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten:

Vi söker en ledare till ett företag med egen produktion och försäljning till slutkund, B2B. Kunderna finns främst i Norden. Du leder och utvecklar din verksamhet tillsammans med din ledningsgrupp. Verksamheten har idag ca 70 personer.

I rollen som VD kommer du att leda vårt dagliga arbete samtidigt som du arbetar aktivt med att expandera vår affär både nationellt och utanför Sverige.

Företaget är under tillväxt och det kommer att bli ditt ansvar att ta det till nästa steg. Du kommer att ha ett starkt stöd i en kompetent styrelse.

Om dig:

Vi letar efter dig som vill vara en del av vår internationella tillväxtresa och leda oss framåt. Erfarenhet inom affärsutveckling, ledarskap och personalansvar är starkt meriterande. Du är en prestigelös lagspelare som bidrar med lugn och struktur. Med ditt stöd skapar vi tydliga mål och visioner samt främjar goda samarbeten för att nå framgång tillsammans.

Om processen:

I den här rekryteringen samarbetar vi med Tacting där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Tacting en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77 eller på mail: bengt.liback@tacting.com

Välkommen in med din ansökan senast de 14:e augusti.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se