Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu söker vi dig som vill bli vår nya säljare av verktyg och maskiner på distrikt Roslagen.

Du är en engagerad, nyfiken person som triggas av utmaningar.
Du både vill och kan utveckla befintliga kundrelationer till nya nivåer och samtidigt är du duktig på att träffa nya kunder.

Om tjänsten - arbetsbeskrivning
Som distriktssäljare har du ett nära samarbete med vårt säljchefsteam och du säkerställer att kunderna får regelbundna besök och branschens bästa service. Du driver aktivt försäljningen och utvecklar affärer hos befintliga kunder. Genom engagerat och strategiskt arbete med försäljning inom distriktet expanderas befintlig kundstock och du etablerar även nya kundrelationer. Ditt engagemang hos våra kunder ger resultat.

Vilka är våra säljare
För att trivas i rollen som distriktssäljare vet vi att du är självgående, målinriktad och har en sund och naturlig drivkraft att nå resultat och en vilja att lyckas. Du skapar snabbt förtroende och ditt engagemang smittar av sig på både kunder, kollegor och vänner.

Ansvarsområden
  • bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder
  • bra förhandlingsförmåga
  • branscherfarenhet och/eller verktygskunskap är meriterande, ej krav
  • körkort B behövs, körkort C är ännu bättre
Vi erbjuder:
Ett intressant och givande arbete med ett starkt varumärke och en organisation fylld av energi och glädje. En god arbetsmiljö, attraktiva förmåner och bokstavligen de verktyg du behöver för att leverera fantastisk försäljning. Till din hjälp besöker du alla kunder inom distriktet med din utställningsbuss, komplett med hela sortimentet av verktyg, maskiner och förbrukningsartiklar. Med denna unika försäljningshjälp visar du aktivt produkterna och förklarar verktygen på riktigt, inte bara via en katalog eller hemsida. Du presenterar och demonstrerar riktiga verktyg till bättre priser. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt framgångsrika team om du vill vara med på den fortsatta resan framåt och uppåt!

Skicka in din ansökan idag eller ring oss direkt om du hellre vill samtala.

Vi har ett bra tempo i våra processer och intervjuar löpande, rekryteringsprocessen är i sin helhet relativt kort.
Din ansökan får gärna innehålla ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten inkl ett CV, tack.

Klicka på Ansök nu eller maila till framtid@industriverktyg.se
Det går också bra att ringa till växeln 08-590 352 40 och uppge ansökan gällande verktygssäljare på Roslagen så kopplas du rätt direkt.
Industriverktyg IDG-Tools AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriverktyg IDG-Tools AB är ett välkänt företag och ett starkt varumärke inom industri. Vi erbjuder en konkurrenskraftig produktmix och en unik säljutbildning. Med vårt starka varumärke bygger vi sedan snart 30 år det mest intressanta verktygsbolaget i Skandinavien. Bakom alla våra säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerande medarbetare.