Hoppa till innehåll

Koordinator

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du en självgående och resultatorienterad person som brinner för att förbättra processer och minska felkostnader? Vi söker nu en engagerad koordinator till vårt team som arbetar med att hantera och minska Non Conformance Costs (NCC). Om du är strukturerad, har en förmåga att snabbt bygga nätverk och gillar att arbeta med analys och utveckling, kan du vara den vi letar efter. Som huvudkoordinator kommer du att ha en central roll i att utveckla våra processer och verktyg, samt stötta verksamheten i grundorsaksutredningar och införandet av förbättringar.

I denna roll kommer du att utveckla och förtydliga processer och verktyg samt tillhörande utbildning, vilket innebär att du ansvarar för att skapa tydliga och effektiva arbetsmetoder. Du kommer att koordinera ärenden med befintliga resurser, vilket innebär ett nära samarbete med olika team inom organisationen. En stor del av din tid kommer att gå åt till att stötta verksamheten i grundorsaksutredningar och säkerställa att förbättringar kopplade till dessa utredningar implementeras effektivt. Du kommer också att analysera och sammanställa NCC-data för att ge en tydlig bild av våra framsteg och områden som behöver ytterligare arbete. Utöver detta kommer du att delta i andra projekt och initiativ på avdelningen, vilket kräver flexibilitet och en vilja att engagera sig i olika uppgifter.

För att lyckas i denna roll bör du ha en högskoleutbildning inom ekonomi, IT eller logistik, vilket är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet av projektledning, Lean, verksamhetsutveckling och avvikelsehantering är avgörande, liksom erfarenhet av att driva workshops och utbildningssessioner. Dina kunskaper i Excel och PowerPoint måste vara gedigna för att kunna sammanställa och presentera rapporter och analyser på ett tydligt och professionellt sätt.

Tveka inte på att skicka in din ansökan. För övriga frågan, kontakta marie.youkhana@randstad.se (vi tar ej emot ansökan via mejl).

Vi ser framemot din ansökan!

Ansvarsområden

  • Utveckla och förtydliga processer och verktyg samt tillhörande utbildning
  • Koordinera ärenden med befintliga resurser
  • Stötta verksamheten i grundorsaksutredningar
  • Säkerställa införandet av förbättringar kopplade till grundorsaksutredningar
  • Analysera och sammanställa NCC-data
  • Delta i andra projekt och initiativ på avdelningen

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, IT eller logistik är meriterande
  • Erfarenhet av projektledning, Lean, verksamhetsutveckling och avvikelsehantering
  • Erfarenhet av att driva workshops och utbildningssessioner

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 oktober 2024 (71 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se