Hoppa till innehåll

Ekonom

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en engagerad och analytisk ekonom till vår kund i Finspång!

Du kommer att spela en nyckelroll i att utveckla och förbättra våra ekonomiprocesser, med fokus på budget- och prognosarbete, bokslutsarbete och KPI-uppföljning.

Som ekonom hos vår kund kommer du att ansvara för budget- och prognosarbete samt genomföra bokslutsarbete. Du kommer även att ansvara för KPI, inklusive framtagning av mål och löpande uppföljning av prognoser och utfall. En viktig del av ditt arbete blir att utveckla ekonomiprocesserna tillsammans med övriga medarbetare inom ekonomifunktionen, samt leda förbättringsprojekt och nästa steg i digitaliseringen. Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör med kommersiell påbyggnad eller inriktning, alternativt har motsvarande kompetens genom annan utbildning och arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i SAP och Excel är meriterande, då dessa applikationer är viktiga verktyg i vår vardag. Som person är du analytisk, noggrann, strukturerad och drivande. God social kompetens, helhetssyn och samarbetsförmåga är också viktiga egenskaper. Du hanterar det engelska och svenska språket väl, både muntligt och skriftligt.

Du kommer att ingå i ett dynamiskt team bestående av 8 personer med olika åldrar och bakgrunder. Teamet arbetar i högt tempo och har en stark gruppsammanhållning samt ett positivt tankesätt när det gäller att ta sig an nya utmaningar och möjligheter.

Är du vår nästa ekonom? Ansök idag och bli en del av vår kunds engagerade team!


För övriga frågor, kontakta marie.youkhana@randstad.se (vi tar ej emot ansökan via mejl)

Ansvarsområden

  • Ansvara för budget- och prognosarbete
  • Genomföra bokslutsarbete
  • Ansvara för KPI, inklusive framtagning av mål och löpande uppföljning av prognoser och utfall
  • Utveckla ekonomiprocesserna tillsammans med övriga medarbetare inom ekonomifunktionen
  • Leda förbättringsprojekt och nästa steg i digitaliseringen

Kvalifikationer

  • Civilekonom eller civilingenjör med kommersiell påbyggnad eller inriktning, alternativt motsvarande kompetens genom annan utbildning och arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i SAP och Excel är meriterande
  • Analytisk, noggrann, strukturerad och drivande
  • God social kompetens, helhetssyn och samarbetsförmåga
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (72 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se