Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli vår nya ridlärare?

Vill du arbeta med att utveckla framtidens ryttare? Är du en utbildad ridlärare som sätter hästens välfärd och etik i fokus? Trivs du med att arbeta i en föreningsdriven ridskola där socialt engagemang, hållbarhet och jämlikhet är ledord? Kontakta oss på Norrköpings fältrittklubb!

Norrköpings fältrittklubb är en mindre ridskola med ca 180 uppsittningar per vecka och 18 hästar/ponnyer i olika storlekar i verksamheten. Utöver det finns ca 10 privatuppstallade hästar på anläggningen. Vi är ”ridskolan mitt i stan” och vi välkomnar alla de barn som har stallet som sin fritidsgård och lägger stor vikt vid trygghetsarbete. Vi har goda relationer med vårt närområde och nyttjar både park och skogsområden för en varierad ridning.

Hos oss bedrivs ridskoleverksamhet på alla nivåer, från knatte till tävlingsgrupper. Vi är en medlemsdriven förening där styrelsen arbetar i nära samarbete med anställda ridinstruktörer och stallpersonal. Vi håller just nu på att se över vår organisation, verksamhet och arbetssätt för att förbättra vår förening och hoppas att Du vill vara med och engagera dig i det arbetet.

Vi söker dig som är positiv, självgående, ansvarstagande och engagerad. Du är en förebild för våra barn och ungdomar och lägger stor vikt vid hästens välmående i din ridundervisning. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete. Du förväntas planera, leda och utvärdera rid- och teorilektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer, samt leda helg- och lovaktiviteter. Vanligt förekommande arbete i stall ingår samt visst administrativt arbete. Då vi är under utveckling finns flexibilitet att anpassa tjänsten efter dina intressen och specialkunskaper. Möjlighet att hyra stallplats finns.

Tjänsten är en visstidsanställning på 30-50% (beroende på kompetens och hur din tjänst utformas) till och med 31 december, med möjlighet till förlängning.

Tillträde

12 augusti eller efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickas till styrelsen@nfk.info

Frågor om tjänsten besvaras i första hand av tf verksamhetschef Maria Wiksand. Ordförande Anna Bredström kan besvara frågor om föreningen.

Ansökningar hanteras löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se