Hoppa till innehåll

Förskollärare sökes till Kullen Föräldrakooperativ

Publiceringsdatum
06 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en engagerad och kreativ förskolelärare som vill vara en del av ett samarbetsinriktat föräldrakooperativ? Då är Kullen Föräldrakooperativ platsen för dig!

Kullen Föräldrakooperativ är en småskalig och trivsam förskola belägen i Furingstad. Vi erbjuder en stimulerande och trygg miljö där barnens nyfikenhet och lust att lära står i centrum. Hos oss är varje barn unikt, och vi strävar efter att möta deras individuella behov och intressen.

Vi erbjuder dig att ingå i ett litet arbetslag där du kommer få stora möjligheter att utveckla dina pedagogiska tankar och skapa förutsättningar för barnens utveckling och lärande. Tillsammans med arbetslaget får du som förskollärare möjlighet att utveckla förskolan och bidra till att utveckling och lärande sker i samklang med de nationella styrdokumenten


Vi söker dig som:

  • Legitimerad förskollärare.
  • Har erfarenhet av, eller är nyfiken på, kooperativ förskoleverksamhet med föräldrasamverkan.
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil (då det inte finns några bussanslutningar.)


Känns det lockande att arbeta strax utanför stadskärnan på en mindre förskola i ett litet arbetslag? Tveka då inte att söka denna tjänst.

Verksamheten finns i Furingstad på Vikbolandet ca 5km utanför Ljunga. Vi är en förskola med 1 avdelning med plats för 22 barn. All vår mat lagas från grunden i vårt eget kök. Pedagogiska måltider ingår för all vår personal. Ett stenkast från grinden når vi vår vackra natur som barnen älskar att få vistas i. Vi går regelbundet på promenader och aktiviteter utanför gården.

Att verksamheten bedrivs som ett föräldrakooperativ ger stora möjligheter att påverka verksamheten med korta beslutsvägar. Alla föräldrar har stort intresse av verksamheten och barnen, vilket skapar en bra miljö. Dessutom arbetar föräldrar i verksamheten några eftermiddagar i veckan och har god insyn i vår vardag på förskolan.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidareanställning på 100 % med start den 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Mejla ditt CV och personliga brev till rektor@kullensforskola.se. Sista dag att ansöka är 2024-08-10. Rekrytering sker fortlöpande, dvs tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontakt

Ellen Nordquist, Rektor, rektor@kullensforskola.se

Karin Laurin, Personalansvarig, karin.laurin@hotmail.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se