Hoppa till innehåll

Fastighetsskötare till Norrköping

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu fler fastighetsskötare till vår verksamhet i Norrköping!

Om tjänsten

Som fastighetsskötare på HSB krävs att du vill och kan ta ett avtalsansvar, har kompetens inom inre och yttre fastighetsskötsel och ett driv att tillsammans med oss utveckla vår fastighetsservice i Norrköping.

Som fastighetsskötare ansvarar du för både den inre och yttre skötsel. Du tilldelas ansvar för avtal och tillsammans i din grupp ansvarar du för de områden som du tilldelas. Du arbetar proaktivt och värnar om ständig utveckling och förbättring för vår kund. Du kommer att tillhöra en grupp som tillsammans planerar och utför arbetet. Ni kommer tillsammans ansvara över flertal skötselavtal.

Om dig

Att arbeta med fastighetsskötsel på HSB är en viktig del av HSB:s fastighetsförvaltning.Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har viljan att lära dig mer. För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Delar av ditt arbete kommer ske digitalt.

  • Krav B körkort
  • Önskvärt att dokumenterad utbildning för yttre/inre fastighetsskötsel/lokalvård
  • Meriterande med erfarenhet av avtals- och samordningsansvar
  • Meriterande med erfarenhet av gräsklippning med stor och liten maskin
  • Meriterande med erfarenhet av markanläggning
  • Meriterande med erfarenhet av trädbeskärning

För oss är det viktigt att du känner en stolthet över ditt yrke och levererar på en hög lägstanivå. Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad och arbetar bra både självständigt och i grupp. Vi värdesätter din initiativförmåga och ser gärna att du proaktivt föreslår förbättringsförslag. Du är vår kunds ögon i fastigheten! Din vilja att arbeta med service och människor är mycket viktig och rollen kräver att du som personer är flexibel och social. Då du arbetar i boendemiljöer är det också viktigt att du är bekväm med att jobba i miljöer där människor bor, lever och verkar.

Som Fastighetsskötare kommer du tillsammans med övriga HSB kollegor bidra till att skapa det goda boendet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, utvecklande och omväxlande arbete i en medlemsägd koncern med brett tjänsteutbud där fastigheter är den gemensamma nämnaren. Våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss.

Vi söker flera fastighetsskötare och har både tillsvidareanställning med inledande provanställning och längre vikariat att erbjuda. Du kommer utgå från Norrköping men arbete i Söderköping och Finspång kan förekomma. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsterna kontakta Peter Karlsson, Chef Fastighetsservice, peter.karlsson@hsb.se 010 – 452 69 04.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 19 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se