Hoppa till innehåll
EISS Rekrytering logotyp

Frontend-utvecklare till Newport!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lajla Dzebic
Telefon
Ansök nu
Vi söker en tekniknörd som vill vara med och skapa magi hos oss!

Newport är inte bara Nordens mest exklusiva livsstilsvarumärke - vi är också teknikentusiaster som ser gränslös potential i att förena skönhet med funktion. Vår internationella expansion är i full blom, och vår försäljning slår rekord inom möbel- och inredningsbranschen. Vår vision sträcker sig bortom det vanliga. 

Just nu expanderar vi globalt med vår E-handel och därför förstärker vi vårt utvecklingsteam och söker en frontend-utvecklare inför vår fortsatta internationella expansion. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. 

Är du en vass frontend-utvecklare med designkänsla och erfarenhet av e-handel? Vill du vara med på tillväxtresan i ett av Nordens mest spännande inredningsbolag? Då kan du vara personen vi söker!

Din roll
Som frontend-utvecklare kommer du att tillhöra vårt utvecklingsteam som dagligen har ett nära samarbete med marknadsavdelningen och resten av organisationen. Tillsammans ansvarar ni för att tekniskt implementera den grafiska designen på alla våra plattformar, där du blir en viktig pusselbit i både nyutveckling och förvaltning. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bl a utveckling av vår e-handel och våra övriga webbplatser, applikationer för våra butiker och lager samt andra tekniska lösningar.

Din tekniska briljans: 
Vårt utvecklingsteam jobbar brett i olika tekniker för att lösa de dagliga uppgifterna. I grunden arbetar vi i PHP, Laravel och Vue, men du bör också vara beredd på att ibland knacka ren HTML och CSS eller jobba mot headless-miljöer där vi använder Node.js/Next.js/Nuxt.js.

Om dig
Vi ser gärna att du är en framåtsträvande person som gillar moderna utvecklingsmiljöer och att ta stort ansvar för dina projekt. Du tycker om att bygga snabbt, hållbart och med grundtanken om att resultatet ska kunna användas på ett förståeligt och naturligt sätt.

Hos oss på Newport passar du som är driven, strukturerad och noggrann. Du älskar ny teknik, smarta lösningar och goda användarupplevelser. Du är en lagspelare med god kommunikationsförmåga som vill bli en del av vårt framgångsrika team!

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av webbutveckling, gärna inom e-handel. Du är van att vara flexibel, snabbfotad och har några års erfarenhet av:
- HTML, CSS och JavaScript/TypeScript
- JavaScript-ramverk/bibliotek som Vue.js och/eller React
- SASS/LESS

Besitter du även erfarenheter inom t.ex Node.js, Next.js/Nuxt.js, Shopware, PHP, NPM, Webpack etc., UX/UI ser vi det som meriterande.

Varför Newport?
Delta i vår resa som ett av Nordens mest spännande inredningsföretag.

Samarbete med branschens mest kompetenta och passionerade individer.

Utforska en bred palett av tekniker och verktyg, inklusive PHP, Laravel och Vue.

Skapa meningsfulla och nyskapande lösningar för vår e-handel och digitala närvaro.

Utveckla din karriär i en dynamisk och expansiv miljö.

Om du har en passion för att forma framtiden för ett ledande inredningsvarumärke och samtidigt strävar efter att utveckla dina egna färdigheter, då är Newport den perfekta platsen för dig!

Om Newport
Newport har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren, med en positiv försäljningsutveckling långt över möbel- och inredningsbranschen som helhet. Newport bedriver idag en butikskedja med totalt 10 butiker, varav två Flagship stores på NK i Stockholm och i Linden Norrköping samt en globalt expanderande e-handel som står för 70% av omsättningen. Konceptet bygger på att erbjuda exklusiv inredning från varumärken i det övre kvalitetssegmentet. Koncernens omsättning för 2025 beräknas uppgå till 500 miljoner.

Låter det intressant?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Newport.

Sista ansökningsdagen är 15 september 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!
Lajla Dzebic
Rekryteringskonsult
070-266 07 86

EISS Rekrytering & Search
EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se


EISS Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se