Hoppa till innehåll

Svagströmstekniker - Norrköping

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till expanderande kund i Göteborg söker vi nu en Svagströmstekniker!

Om tjänsten

I Rollen som installationstekniker kommer du att ansvara för att data, fiber, kabel-tv och andra svagströmssystem installeras och underhålls hos företagets kunder. Du kommer sätta upp all utrustning från början och därmed även dra kablage mellan utrustningen i var ände och se till att allting sätts upp på ett korrekt sätt. Du kommer även att testa av de system som installeras på hårdvaran och kontrollera att den tekniska miljön fungerar.

Arbetet är på heltid, dagtid, kollektivavtal finns.

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse, brinner för att hitta lösningar på kluriga problem. Det är meriterande med utbildning och erfarenheter inom liknande tjänster. Du har ett eget driv, en god initiativförmåga och är självständig, du förväntas ta ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt.

God läs- och skrivförståelse på engelska är ett krav.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Svagström - Norrköping

Om oss

Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se