Hoppa till innehåll

Kock till Villa Fridhem

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kock till sagolika Villa Fridhem

Vi söker nu en Kock som vill vara med och skapa en kulinarisk resa och nå stjärnorna på fantastiska Villa Fridhem!

Villa Fridhem är inte bara ett boutiquehotell, det är en plats där historisk charm möter modern komfort. Beläget vid hjärtat av Kolmårdens skogar med en magnifik utsikt över Bråvikens glittrande vatten, strävar vi efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi har ett tydligt mål att bli en destination för mat och dryck där Guide Michelin kommer vara kvittot på vår ambition och strävan.

Om Rollen

Som kock hos oss är du en central del av kökets dagliga verksamhet. Du samarbetar nära med kökschefen och resten av köksteamet, samt med serveringspersonalen och medarbetare från andra avdelningar på hotellet. Du bidrar till att skapa menyer och utveckla rutiner, och strävar alltid efter att nå framgång och förbättra dina färdigheter.

På Villa Fridhem spelar mötet med kockarna en viktig roll i gästernas upplevelse. Därför är du ofta närvarande i våra matsalar, där du serverar mat och presenterar menyer. Detta kräver att du har utmärkta sociala färdigheter och ett starkt intresse för service och gästbemötande.

Om Din profil

Du har en passion för ditt yrke, ett skarpt öga för detaljer och en stark vilja att möta nya utmaningar och utvecklas i din kulinariska konst. Du är skicklig på alla stationer i köket och njuter av att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Du förstår att gästernas upplevelse handlar om helheten och du är redo att dela med dig av din expertis och dina erfarenheter för att förbättra detta synsätt även utanför kökets ramar. Du är positiv, prestigelös och effektiv, men framför allt, du är ivrig att vara en del av en resa som skapar en gästupplevelse som går utöver det vanliga. Vi värdesätter attityd och personliga egenskaper högt.

Dina Ansvarsområden

Som vår Kock förväntas du:

  • Delta i den dagliga driften i köket
  • Samarbeta nära med kökschef, köksteamet, serveringspersonal och annan hotellpersonal
  • Bidra till skapandet av menyer och rutiner
  • Sträva efter framgång och kontinuerlig utveckling i det dagliga arbetet
  • Interagera med gäster i matsalarna genom att servera mat och presentera menyer
  • Upprätthålla höga standarder för social förmåga och gästbemötande
  • Arbeta på samtliga stationer i köket både självständigt och i team
  • Säkerställa att matlagningen håller hög kvalitet och är detaljrik
  • Roterande arbete mellan restaurangerna Prins Carl och Aperitif
  • Arbeta direkt med gästerna i Aperitif under hela service

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Villa Fridhem med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Linnéa Nilsson, linnea.nilsson@awexia.com, +46 76 774 36 06 eller Ida Edlund, ida.edlund@awexia.com, +46 72 212 23 59.

Vi använder testverktyg tidigt i processen för att säkerställa att alla kandidater får visa så mycket av sin potential som möjligt.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 november 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se