Hoppa till innehåll

Teamchef Farmaci E-apoteket Norrköping

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta på ett unikt apotek? Då är detta något för dig

Därför ska du jobba hos mig, Apotekschef Farmaci Verica Lazic berättar:

För mig som chef, är det viktigt att du trivs i chefs och ledarrollen och med att utveckla såväl dig själv som dina medarbetare för att nå uppsatta mål. Vi ska tillsammans driva och skapa framtidens arbetsplats. Vi söker nu en fjärde Teamchef till vårt härliga gäng! Du välkomnas till ett unikt apotek inom Apotek Hjärtat som erbjuder en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt!

Min ambition är att vi tillsammans skapar en engagerad grupp som tar ansvar och initiativ samt levererar de uppsatta målen.

Välkommen till E-apoteket i Norrköping!

På nätet kan våra kunder beställa hem sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment. Medarbetarna på Hjärtats E-apotek arbetar för att ge våra kunder den hjärtligaste kundupplevelsen när de väljer att handla hos oss.

E-apoteket består av fyra avdelningar; Farmaci, Inbound, Outbound och Planering

Farmaci består av ett femtiotal farmaceuter och apotekstekniker fördelat på fyra teamchefer.

Vi på Farmaci bemannar för närvarande vår verksamhet mellan 06.00 - 23.00 vardagar, samt lördag och söndag 08.00 - 17.00. Arbetstiderna för dig kan variera efter verksamhetens behov.

Vi har stort engagemang i våra arbetsuppgifter, vi hjälper varandra och arbetar tillsammans. Vi är drivande, energiska och har nära till skratt i vardagen!

Tjänsten som Teamchef är en tillsvidareanställning på heltid på vårt E-handelslager i Norrköping. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Så här jobbar en Teamchef Farmaci på E-apoteket!

Du arbetar huvudsakligen med att leda medarbetare, skapa engagemang och följa upp det dagliga arbetet tillsammans med mig och dina tre chefskollegor på avdelningen. Du arbetar aktivt med att utveckla dina processer och vidtar lämpliga åtgärder i syfte att nå uppsatta mål

Du har personalansvar för cirka 20 medarbetare. Du leder dina medarbetare i enlighet med Apotek Hjärtats värderingar (enkelhet, entreprenörskap, engagemang) och coachar dem i deras dagliga arbete. Du har ett nära ledarskap vilket visar sig genom att du arbetar operativt i den dagliga driften tillsammans med våra medarbetare.

Du genomför månatliga medarbetarsamtal och medverkar i att skapa en arbetskultur där medarbetare tar ansvar för sin prestation och kompetensutveckling. Du arbetar med ständiga förbättringar samt ansvarar för att den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön är god och säker.

Du har ett nära samarbete med övriga chefer på E-apoteket.

Du ansvarar för att ta del av och följa myndighetskrav samt företagets policys, instruktioner, rutiner och riktlinjer.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och har erfarenhet från chefs- eller ledarroll. Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad. Som teamschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

Du skapar god stämning och får medarbetarna att trivas samtidigt som du arbetar för att avdelningens mål ska uppnås.

Du har ett stort kundfokus och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv för att driva utvecklingen framåt.

Som person är du ödmjuk, kundfokuserad. Med din goda attityd och engagemang är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 30/8. Eftersom vi är mitt i semestertider så kan återkoppling dröja. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Sista ansökningsdag: 30/8

Kontaktperson: Verica Lazic, verica.lazic@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se