Hoppa till innehåll

Farmaceut till Apotek Hjärtat, Galleria Mirum Hägern, plan 1 Norrköping

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du legitimerad farmaceut och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara en del av en organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med ditt team och stora möjligheter att utvecklas i olika roller? Välkommen till Apotek Hjärtat!

Om jobbet som farmaceut på Hjärtat

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. I rollen bidrar du med din farmaceutiska kompetens, engagemang och erfarenhet, till en bättre hälsa för våra kunder och till apotekets framgång.

På Hjärtat kan din karriär som farmaceut ta många spännande vägar. Du kan leda andra och specialisera dig inom till exempel farmaci, kvalitet eller kundmöte. Möjligheterna är många! Läs mer om våra karriärvägar här.

Därför ska du jobba hos oss - apotekschefen berättar

Nu söker vi ytterligare en farmaceut till vårat stora fina, frächa apotek i Galleria Mirum, plan1. Vi är 12 medarbetare och behöver stärka upp arbetslaget med ytterligare en medarbetare. Våra kunder är till stor del stamkunder från de som bor i närområdet eller av dem som har ett ärende till Gallerian. Du tar dig enkelt till apoteket med både bil och kollektivtrafik. Dessutom finns gratis parkering för personal under arbetstid. Vi har öppet 9-20 på vardagar, 10-18 på lördagar och söndagar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmacevt på hel eller deltid. Provanställning kommer att tillämpas och tillträde sker enligt överenskommelse.

För mig som chef är det viktigt att medarbetarna trivs och har roligt på jobbet. Vi sätter alltid kunden i fokus och arbetar ständigt på att utvecklas och förbättras. Vi erbjuder dig spännande kundmöten i en mångkulturell miljö.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller erfaren farmaceut och känner igen dig i beskrivningen:

  • Du visar intresse och engagemang i mötet med kunder och samarbetar väl med kollegor på ditt apotek och i hela regionen/ hela Apotek Hjärtat

  • Du tar ansvar för att hantera de krav som ställs på dig som farmaceut och tar hjälp av ditt team vid behov

  • Du bidrar med en god attityd och söker enkla lösningar i vardagen

  • Du tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter i både egenvården och på recept

Nyfiken på mer? Lyssna på vårt podcastavsnitt om Apotek Hjärtat. Du hittar det här.

På Hjärtat strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka in din ansökan redan idag. Om roller kräver det så behöver du genomgå bakgrundskontroller innan anställning. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag:

2024-08-31

Kontaktperson:

Apotekschef Carina Johansson, 070-2365181

Välkommen till oss - ett apotek med Hjärtat på rätt ställe!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se