Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Fitness & Member Host till Fitness24Seven

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om tjänsten
Som Fitness & Member Host på Fitness24Seven i Norrköping kommer du arbeta i en dynamisk och hälsoinriktad miljö där du kombinerar din passion för träning med ditt intresse för kundkontakt. Du kommer vara en del av ett engagerat team som värdesätter hälsa och service.
I rollen som Fitness & Member Host kommer du tillhöra klustret Norrköping och arbeta på anläggningarna Norrköping Ljura och Norrköping Domino.

I din roll som Fitness & Member Host kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Ansvara för att gymmet är rent, snyggt och välfungerande
  • Genomföra och delta i events och medlemskvällar
  • Hantera serviceärenden och enklare reparationer av gymutrustning.
  • Genomföra medlemsrundor, vilket inkluderar att ställa tillbaka vikter, fylla på material och säkerställa att gymmet är i toppskick.
  • Bidra till en positiv kundupplevelse genom att ge utmärkt service och bygga relationer med medlemmar.


Tjänsten som Fitness & Member Host är ett deltidsarbete på 50% med start i juli/augusti. Arbetspassen är förlagda 5 timmar per dag, måndag - torsdag.


Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och är händig med ett intresse för maskiner och utrustning. Du har ett starkt intresse för försäljning och service och trivs i en roll där du får ta egna initiativ. Du är effektiv, organiserad och självständig, med en förmåga att anpassa dig efter olika situationer.

Vidare ser vi att du är utåtriktad, driven och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har ett genuint intresse för träning och hälsa, och ser en långsiktighet i ditt arbete på Fitness24Seven.

Viktigt för tjänsten är:

  • Avslutad gymnasieexamen.
  • Intresse för service och att arbeta med människor.
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
  • Intresse för försäljning och förmåga att ta kontakt med människor

Tidigare erfarenhet från serviceinriktade jobb är meriterande men inget krav. Vi ser också att du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har en god förståelse för engelska. Eftersom rollen innefattar ensamarbete och hantering av betalningsmedel krävs det att du är minst 18 år.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Fitness24Seven
Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På 20 år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Fitness24Seven med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Louise Ström via louise.strom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!