Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ta chansen och bli service- och produktspecialist hos Kverneland!

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du kunskap inom lantbruk och lantbruksmaskiner? Är du dessutom serviceinriktad och självgående? Då har du nu chansen att bli en del av Kverneland Group Sverige! Kverneland erbjuder ett komplett sortiment av lantbruksmaskiner och serviceuppbackning till lantbrukare runt om i världen och de söker nu en service- och produktspecialist som kommer arbeta med företagets kunder och återförsäljare i Mellansverige. Du kommer välkomnas till en familjär arbetsplats med kompetenta kollegor och erbjudas flexibilitet att arbeta från Kvernelands kontor i Norrköping eller på distans. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!



Om tjänsten

Kverneland Group Sverige är en del av Kverneland-koncernen som producerar ett komplett sortiment av lantbruksmaskiner och serviceuppbackning inom alla produktområden till lantbrukare runt om i världen. Kverneland har existerat i 145 år och är med sina 2 800 medarbetare en av världens ledande producenter av lantbruksmaskiner och sedan 2012 har Kverneland tillhört Kubota Group, ett japanskt företag med en global verksamhet.

Som service- och produktspecialist hos Kverneland kommer du vara den som företagets återförsäljare kontaktar för att få hjälp och support. Du kommer samtidigt att stötta Kvernelands kunder med diverse problem som uppstår samt finnas där då de ska sätta igång sina nya maskiner. Detta innebär att du under säsong kommer att följa vad som händer ute hos dina kunder och vara beredd på att rycka ut när det behövs. Du kommer även agera kontaktperson mellan Kvernelands fabriker och återförsäljare för att med gemensamma krafter lösa nuvarande och framtida problemställningar. Kvernelands maskiner blir mer och mer digitalt styrda vilket också innebär att elektronik och data blir en mer central roll i yrket som service- och produktspecialist.

Tjänsten passar dig med ett stort intresse för lantbruk och som gillar att vara ute och träffa människor. Vi ser även att du är självgående och gillar att ta egna initiativ i ditt arbete. Som service- och produktspecialist kommer du, tillsammans med fjorton andra kollegor, tillhöra Kverneland Group Sveriges kontor i Norrköping och du kommer erbjudas möjlighet att arbeta från bolagets kontor eller på distans. Du kommer arbeta med kunder och återförsäljare i Mellansverige och därför ser vi gärna att du utgår och bor i det området. Du kommer välkomnas till en familjär och engagerad arbetsplats där samtliga medarbetare är experter inom sitt område och gärna stöttar och inspirerar varandra.

Du erbjuds:

  • En tjänst på ett mindre, familjärt bolag där du även får tryggheten i att företaget tillhör en större koncern.
  • En självständig roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar och möjlighet till att självständigt planera ditt arbete.
  • Motiverade och kompetenta kollegor som erbjuder stöd, delar erfarenheter och värderar gott samarbete.
  • En tjänst där du får resa och skapa värdefulla kontakter och relationer inom jordbruksbranschen.
  • Möjlighet att arbeta på företagets kontor eller på distans.
  • Generösa förmåner och trygga anställningsvillkor.


Kvalifikationer
  • Är intresserad och kunnig på lantbruksmaskiner, både att köra och meka med.
  • Är van att köra och hantera moderna traktorer.
  • Är kunnig inom elektronik och hydraulik kopplade till modernt lantbruk.
  • Har god datavana och är kunnig inom IT till den grad att du kan installera mjukvara.
  • Är serviceinriktad och vill resa i din roll.
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Har B-körkort.

Det är meriterande om du:

  • Har en eftergymnasial utbildning.
  • Har studerat agronomi.
  • Har BE-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösare
  • Serviceinriktad
  • Självgående
  • Emotionell stabilitet
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se