Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Har du en analytisk förmåga och tycker om att jobba i team och leda andra?

Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker just nu en student med minst 50% i studietakt (ej gymnasiet) med ett flexibelt schema som vill jobba som ansvarig inventerare runt om Östergötland och delar av Södermanland, 3 dagar i veckan, övernattning kan förekomma.

Information om uppdraget:

Din dag startar alltid i butiken 06:45, förbereder att loggar in alla dosor, kollar att rätt material finns och att allt är i ordning inför dagen. Sedan håller du i morgonmötet klockan 07:00 och går igenom arbetsuppgifter och rutiner med personalen samt berättar för dina medarbetare hur planen för dagens inventering kommer att se ut. En snabb genomgång med gruppen i butiken för att visa hur man utför arbetet på rätt sätt. En del av personalen kommer att vara ifrån själva butiken och andra kommer att vara inhyrd personal. Det är viktigt med kvalité på slutresultatet, och du har ansvaret för att personalen ska ha rätt förutsättningar under arbetspasset för att utföra arbetet. Under dagen håller du ihop gruppen och går runt och hjälper till samt uppdaterar löpande för hur ni ligger till tidsmässigt. När inventeringen är klar tackar du av personalen och analyserar arbetet och lägger in nya saldot i systemet. Här är det viktigt att ha en analytisk förmåga för att kunna se om något har blivit fel och hitta en lösning på varför resultatet ser ut som det gör och ibland kan du behöva kontrollräkna.

Det kommer att vara en introduktion på 2 veckor. Tillsättning är omgående.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är noggrann, har en analytisk förmåga och är en problemlösare. Du har en positiv inställning och är en naturlig ledare med teamkänsla. Tidigare erfarenhet av inventering är högt meriterande men är inte ett krav.

Krav:
B-körkort - tillgång till egen bil (milersättning ingår)
Kunna övernatta på annan ort. (betalt boende)
Studier på minst 50% eller annan sysselsättning

Känner du att du har rätt förutsättningar och att det här skulle passa dig? Tveka inte att söka!

Sökord: Inventerare, Inventering

Sökord: Inventerare, Inventering
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com