Hoppa till innehåll
A-TEC AS logotyp

Är du bra på CNC-maskiner och kan arbeta både dag och kväll?

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Christopher Andersen
Telefon
Ansök nu
A-TEC har utvecklat en banbrytande teknik med avancerad användning av CNC-maskiner, och vi har fler på ritbordet. Vi vet att underbara saker kan skapas med sådana maskiner och vi har satsat på produktutveckling och en modern maskinpark. Det kommer vi att fortsätta med. Vi sätter effektivitet och optimering högt på prioriteringslistan.

Många vill ha våra produkter och vi producerar dygnet runt på vardagar. Nu behöver vi dig som har goda kunskaper i svarvning och fräsning och som trivs med varierande arbetstider.

Du motiveras av att få maskinen att gå så snabbt som möjligt, så länge du har material att mata den med. Medan en maskin är i gång arbetar du på en annan och en tredje, och så vidare. Du är medveten om att det här är lönsam verksamhet.

Du är en tänkare och har idéer och en vilja att agera. Du ser lösningar, delar med dig av dem och argumenterar för dem. Hos oss är det högt i tak, och vi har mycket att erbjuda dig som har mycket att ge.

I det här jobbet kommer du att
  • Hålla produktionen igång på 13–15 CNC-maskiner parallellt.
  • Jobba dag och natt varannan vecka.
  • Bidra till kontinuerlig optimering av produktionen. Det finns alltid ett bättre sätt att göra saker på.
Kvalifikationer
  • Utbildning som CNC-operatör är givetvis relevant, men även verktygstekniker eller ni med kunskap om svarvning och fräsning är lämpliga kandidater.
  • Du ska ha erfarenhet av CNC-maskiner. Om du saknar formell utbildning, men har förståelse för kod och smarta verktygsval vill vi gärna prata med dig.
Om dig

Du har de kvalifikationer som nämns ovan. Dessutom är du kreativ och har god förståelse för effektiv och lönsam produktion. Du trivs med varierande arbetstider. Du känner dig hemma i en verkstad bland maskiner och metallspån och du gillar att ha ordning och reda runt omkring dig. Du är möjligtvis också intresserad av jakt, friluftsliv och skyttesport. Men framför allt har du tydliga ambitioner att bli en av de allra bästa inom ditt område.

Vi erbjuder

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli skicklig och trivas på jobbet. Du kommer att få arbeta på ett varierat sätt, med spännande marknadsledande produkter i ett innovativt företag, och du får möjlighet att delta i produktutveckling, produktionsteknik och logistik.

Med det skickar vi bollen över till dig som har läst så här långt, och just nu tänker att det här är du! Ring oss med alla frågor du har, eller vår rekryterare. Vi ser fram emot att se din ansökan så snart som möjligt!
A-TEC AS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-TEC utvecklar och tillverkar ljuddämpare för skjutvapen och levererar globalt. Vi släpper nyheter på marknaden varje år, samtidigt som vi producerar över 73 000 ljuddämpare. Efterfrågan på våra produkter är betydligt större än så och just nu är det rekryteringen av duktiga medarbetare som avgör hur snabbt vi kan växa. 2021 flyttade vi in i nya vackra lokaler och har en modern maskinpark med 15 CNC-maskiner. Vi är mycket framgångsrika med våra produkter, som utvecklas och produceras med CNC-maskiner. Den kunskap vi har och vidareutvecklar varje dag är nyckeln till vår framgång och vi är stolta över att vara ett lärlingsföretag inom CNC-bearbetningsbranschen. Nu behöver vi fler skickliga medarbetare, och vi vill dt allra bästa. Är du bra och vill bli bäst? Då kan du bli blir du en av oss.