Hoppa till innehåll

Mekaniker

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Olofsfors AB behöver förstärka sin Underhållsavdelningen och söker en mekaniker. Rekryteringen är i första hand tänkt som en förstärkning i form av visstidsanställningar under en 12 månaders projektfas i samband med att en ny verktygsfräs installeras.

Dock, om allt fungerar bra och företagets behov kvarstår så kommer anställning övergå till en är tillsvidareanställning eller om du har mycket goda kvalifikationer kan Olofsfors AB vara beredd på att erbjuda tillsvidareanställning direkt.
Arbetstiden är idag en variant av 3-skift med skiftcykel innehållande FM, EM och dagtidsskift samt man ingår i ett beredskapsschema.

Vem söker vi och vad blir ditt ansvar?

Vi söker dig som har ett stort driv, engagemang och glädje och som brinner för rollen som mekaniker. Du kommer att få ett stimulerande och varierande jobb med många kontaktytor och vi lägger stor vikt vid både din personlighet och din yrkesstolthet över att kunna leverera ett bra arbete från start till slut. Du är en problemlösare ända ut i fingerspetsarna och du trivs som bäst då du får arbeta strukturerat och målmedvetet tillsammans med dina kollegor och med en kreativ blick.

Det gläder oss att:

  • Du har erfarenhet gällande planerat, förebyggande och avhjälpande underhåll.
  • Du har kunskap inom maskinbearbetning.
  • Du har kunskaper inom området ritningsläsning.
  • Du har kunskap inom svetsning och skärning.
  • Du har kunskap inom områdena mekanik, pneumatik och hydraulik.
  • Du bör ha erfarenhet inom området automation.
  • Du har som lägst en 3-årig gymnasial utbildning och yrkesspecialiserade kurser inom området samt minst 2–3 års erfarenhet inom området.

För att vara rätt person för tjänsten tror vi att du löpande har breddat din kompetens inom underhåll därför ser vi det som meriterande om du har:

  • Arbetslivserfarenhet av underhåll och servicearbete på press- och stansverktyg
  • Körtillstånd för truck-, travers- och/eller arbetsplatsformar.
  • El utbildning för mekaniker eller likande.
  • Certifikat för Heta arbeten och gassäkerhetsutbildning.
  • Du har PC-vana och erfarenhet gällande affärssystem

Vad kan Olofsfors AB erbjuda dig?

Ett världsledande företag som drivs av att förvalta företagets genuina stål- och teknikkunnande. Vi har funnits i över 260 år och skall finnas minst lika länge till. Vi ska fortsätta att sträva efter att vara bättre än konkurrenterna vad gäller kvalité och miljöfrågor samt skapa en arbetsmiljö som gör Olofsfors till en attraktiv arbetsgivare. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt teknisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har starka ägare och investerar kontinuerligt i vår fantastiska verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut så skicka din ansökan så fort som möjligt.

 

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se