Hoppa till innehåll

Erfaren verksamhetchef LSS

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om Kungsängen Nora AB

Kungsängen i Nora AB startade 1992 och har idag ca 200 medarbetare. Våra ledord är: Trygghet, Laganda och Flexibilitet och dem vägleder vårt dagliga arbete och bidrar till att göra oss unika som omsorgsföretag. Våra verksamheter består av gruppbostäder, dagliga verksamheter samt enskilda assistanslösningar. Om tjänsten Vi på Kungsängen söker nu ytterligare en erfaren verksamhetschef för att leda två av våra verksamheter framåt.  Varje gruppbostad har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd. Som verksamhetschef är du den som är ytterst ansvarig för att driva arbetet på två av våra boenden. Du är föreståndare för verksamheterna och står på bolagets tillstånd från IVO. I din roll arbetsleder du medarbetargruppen liksom planerar och följer upp på de mål som verksamheten har. Du har ett coachande förhållningssätt gentemot dina medarbetare och hjälper dem att utvecklas och växa med sina uppgifter för att skapa de allra bästa förutsättningarna för brukaren. Inom Kungsängen arbetar vi med ett aktivt och närvarande ledarskap  utifrån det självklara syftet att skapa goda och långsiktiga relationer till såväl brukare, medarbetare och anhöriga. Till din hjälp har du ett härligt gäng chefskollegor, engagerade medarbetare och specialiserade stödfunktioner som HR, ekonomi och kvalitet. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet på våra boenden med ansvar för verksamhet, personal och budget. - Löpande coachning, stöttning och uppföljning av medarbetarna. - Bedriva kontakt med kund, beställare och anhöriga. - Ansvara för kvalitets- och verksamhetsutveckling på enheterna. - Säkerställa att avtal och uppdrag efterföljs samt ansvara för att verksamheterna följer gällande regelverk Vem är det vi söker? Du är en erfaren ledare med flera års arbetslivserfarenhet från LSS och allra helst minst 2-3 års chefserfarenhet inom LSS. Som ledare tar du liksom vi ett "utifrån och in perspektiv" och vill att verksamheten utgår från våra  brukares omsorgsbehov. Du motiveras av att leda verksamheter i utveckling och förändring och är orädd inför att kavla upp ärmarna när det behövs. För att vara framgångsrik och trivas i rollen krävs  flexibilitet liksom erfarenhet att vila på och som gör dig trygg i att fatta beslut  även när dem kan upplevas som obekväma. Du vill arbeta verksamhetsnära och har inte några svårigheter att växla mellan ett operativt dagligt perspektiv till ett holistiskt perspektiv med flera olika intressen parallellt och veta hur du kan prioritera mellan dessa. Som person beskriver du dig själv som: närvarande, engagerad och delaktig i brukaren och dina medarbetares vardag.  Vi ser det som mycket viktigt att du även känner igen dig som strukturerad, har ett affärsorienterat förhållningssätt där du är van att arbeta med budget och ekonomisk uppföljning men med bibehållen fokusering kring kvalitet. Kvalifikationer
  • Socionomexamen, eller likvärdig utbildning enligt krav från inspektionen för vård och omsorg (IVO) och då tillsammans med gedigen erfarenhet av arbetet med LSS.
  •  Tidigare chefserfarenhet
  •  Erfarenhet från LSS-boenden
  • God systemvana
  • God vana av dokumentation
  • Erfarenhet från arbete i privata omsorgsbolag
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal men framförallt skrift
  •  B-körkort
Meriterande
  • Utbildningar inom ledarskap, metoder inom socialt arbete, tex. lågaffektivt bemötande.
  • Tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling och att leda i förändring.
  •  Dokumenterad erfarenhet av chefsrollen från LSS-boende.
Placering Du kommer att utgå från Kungsängens kontor i Nora men största delen av din arbetstid är fördelad på verksamheterna för att möjliggöra det nära ledarskapet. Vad vi kan erbjuda dig Vi är ett bolag med lång tradition av arbete inom privat omsorg och LSS verksamhet särskilt. Samtidigt finns det stora möjligheter för dig som chef och ledare att vara med och forma och utveckla ditt uppdrag, dina verksamheter och Kungsängen som helhet tillsammans med andra engagerade och kunniga kollegor. Du vill arbeta med en högkvalitativ omsorg i ett av branschen ledande företag. Du får ett nätverk av stöttande och coachande chefer nära dig och till din hjälp har du även centrala stödfunktioner inom koncernen. Du rapporterar till regionchefen. Vi är anslutna  till kollektivavtal och givetvis erbjuder vi dig som anställd friskvård, kompetensutveckling och stora möjligheter att påverka din arbetssituation. Om rekryteringsprocessen Rekrytering och urval sker löpande.  Tjänsten är tillsvidare på heltid. Anställningen inleds med provanställning om 6 månader  i väntan på tillstånd från IVO. Tillträde enligt överenskommelse. Alla slutkandidater ombeds visa upp utdrag ur belastningsregister. Har du frågor om rollen som verksamhetschef på Kungängen är du varmt välkommen att kontakta regionchef Sanna Ullbrand på sanna.ullbrand@kungsangensgruppboende.se Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

   
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se