Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (48 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Prysmian Scandinavia AB är en del av en stor global aktör inom kabeltillverkning– Prysmian.

Vi finns i över 50 länder och har cirka 30 000 anställda. Prysmian är marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka och Prysmian.

Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt! Scandinavia består av Sverige, Norge och Danmark och i den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och där är vi totalt cirka 200 medarbetare.


Just nu söker vi efter en ny processingenjör till vårt team i Nässjö. Är det du?

Vi önskar att Du blir en del av vårt härliga team där kvalité, hållbarhet och samarbete står i fokus. I vår fabrik i Nässjö är vi specialiserade på att tillverka låg- och mellanspänningskablar, dessa kablar används till bland annat bostäder, industriella miljöer och förnybara energianläggningar. Vi är, och vill i fortsättningen vara med och elektrifiera Sverige och vi vill gärna ha med DIG på resan!

Som en del i vårt produktionsteam kommer du ha övergripande ansvar för att skapa och uppdatera arbetsinstruktioner (SOP) för operatörer. Du kommer del av tiden arbeta med CAD konstruktion i 2D och 3D, i allt från verktygsritningar till layoutändringar. Du kommer bland annat även leda mindre och större förbättringsprojekt (SMED, Kaizen, 6S) i organisationen och jobba med säkerhetsförbättringar där vi jobbar med Prysmian Zero och Beyond Safety programmet. Ett plus är även att du är bekväm i en projektledarroll och älskar att jobba mot uppsatta mål.

Hos oss är ingen dag den andra lik och det är därför vi söker någon med bred kunskap och en stor verktygslåda.


Vi ser att det är en stor fördel om du har:

- Relevant utbildning med business- eller mastersexamen

- Kompetens inom CAD konstruktion, 2D och 3D

- Svenska och engelska i båda tal och skrift


Det är en bonus om du även har:

- Erfarenhet av projektledning

- Avancerad kompetens i Excel

- En stark laganda, är resultatdriven och alltid gör det lilla extra för att nå målen

- Kunskap i LEAN – Six Sigma


Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell organisation med goda utvecklingsmöjligheter både lokalt och globalt. Utöver möjlighet att utvecklas har vi bra personalförmåner och fin gemenskap bland kollegorna.

Läs också mer om företaget här: prysmian.com

För mer information kontakta fabrikschef Fredrik Åberg, fredrik.aberg@prysmian.com eller HR Business Partner Ida Andersson, ida.andersson@prysmian.com

Vi är verkligen glada över att höra från dig. Ansök snarast men senast den 31 Oktober. Observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se